To je to što me zanima!

Mještani su napali i lakše ozlijedili trojicu policajaca

Trojica policajaca lakše su ozlijeđena kad su, na temelju sudskog naloga, u ponedjeljak oko 16 sati pokušali privesti jednu osobu u Pribislavcu pokraj Čakovca
Vidi originalni članak

Trojica policajaca lakše su ozlijeđena kad su, na temelju sudskog naloga, u ponedjeljak oko 16 sati pokušali privesti jednu osobu u Pribislavcu pokraj Čakovca. Napala ih je skupina mještana koja se nakon incidenta razbježala, uključujući i osobu koju su trebali privesti. Nekolicina počinitelja je uhićena, kaže za Večernji list Zdravko Kolarić, glasnogovornik PU međimurske, koja o tom događaju još nije objavila priopćenje. Čekaju, kaže, da završi akcija privođenja. Oglasio se zato Dario Umljenović iz Sindikata policije Hrvatske, koji najoštrije osuđuje još jedan napad na policajce.

Traži da se pronađu svi počinitelji, te da Državno odvjetništvo za njih zatraži obvezatan pritvor i najveće zatvorske kazne, budući da se radi o "višestrukim povratnicima i višegodišnjim počiniteljima raznih kaznenih djela".

- Policijski službenici koji ne mogu zaštititi sebe, ne mogu zaštititi ni građane, a stanovnici Međimurske županije ne zaslužuju živjeti u strahu. Smatramo da se počinitelji napada na policajce moraju najoštrije kažnjavati bez obzira na nacionalnu, vjersku ili neku drugu pripadnost. Kriminal je uvijek kriminal i protiv njega se moramo boriti! - stoji u priopćenju Sindikata policije Hrvatske koje prenosi portal emedjimurje.hr.

Idi na 24sata

Komentari 47

  • rvatin 19.02.2014.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 2 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je teža opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 1 težu opomenu u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • dac001 19.02.2014.

    Rome smjestiti u rezervate jer drugo nisu zaslužili.

  • ban_ana8 19.02.2014.

    Koja hrabrost, znači nitko im ne može stati na kraj, a još se žale kako su ugrožena manjina. Referendum, tema: bježite kriminalci odakle ste došli! (ako i sami znate)

Komentiraj...
Vidi sve komentare