To je to što me zanima!

Mještani u panici: Vjeruju da je Jelenin ubojica negdje u blizini

Srbija: Mrtvo tijelo pjevačice pronađeno je u nedjelju na nasipu u Borči. Policija je ranije tragala za njom jer je nestanak prijavio  suprug Zoran koji ju je zadnji vidio živu
Vidi originalni članak

Policija od srijede obilazi kuće i ispituje mještane Crvenke, naselja u kojem je ubijena folk pjevačica Jelena Marjanović (32). Mještani su u kako kažu, velikom strahu jer vjeruju da je ubojica negdje u blizini.  

- Ja na nasip ne idem dok se ovo ne riješi. Što ako ubojica slobodno šeće? Ne vjerujem da je to napravio netko od mještana, svašta se događa na ovom nasipu - rekla je mještanka koja kao i njezini susjedi misli da je ubojica netko sa strane. 

- Kako da se ne bojim, imam kćer koja radi po smjenama i ona se boji - kaže druga mještanka.

Jelena Marjanović će biti sahranjena danas, piše Blic. 

Mrtvo tijelo pjevačice pronađeno je u nedjelju na nasipu u Borči. Policija je ranije tragala za njom jer je nestanak prijavio  suprug Zoran koji ju je zadnji vidio živu. Obdukcija je pokazala da je pretučena tupim predmetom, ali i da nije silovana. Zorana su ispitivali u policiji nakon čega su ga pustili. 

Mediji u Srbiji pišu da je Jelena vjerojatno poznavala svojeg ubojicu koji je imao pomagača. 

Idi na 24sata

Komentari 22

  • SAINT 07.04.2016.

    koga još zanima ova fuksa

  • toby 07.04.2016.

    Dosadni ste. To su srpski problemi a ne naši

  • sojko 07.04.2016.

    dal postoje novine u srbiji? postoje, pa ako nekoga zanima što se događa u srbiji može čitati u srpskim novinama, nema nikakve potrebe ni smisla da se Hrvatskoj na ovakav način izvještava o događajima u bilo kojoj drugoj zemlji (ne samo srbiji). al svi već do sada znamo da je ovo provođenje II memoranduma sanu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare