To je to što me zanima!

Mještani u šoku nakon smrti dječaka (16): 'Čula sam Hitnu i muški glas. Panično je vikao'

Policija će tijekom dana objaviti detalje istrage i okolnosti koje su dovele do smrti tinejdžera u okolici Križevaca
Vidi originalni članak

Koprivnička policija i dalje istražuje tragičnu smrt mladića (16) koji je noćas preminuo u Kostanjevcu Riječkom, nedaleko od Križevaca. 

Više detalja o svemu što je dovelo do smrti u kafiću znat će se nakon očevida, a u tijeku su izvidi i obavijesni razgovori. 

Naime, još nije poznato što je točno dovelo do tragedije. Policija je izvijestila da su oko 1.20 sati dobili poziv iz Hitne da pružaju pomoć 16-godišnjaku u ugostiteljskom objektu u Kostanjevcu Riječkom.

No dječaku nije bilo spasa. 

Zbog svega su odmah pozvali i policiju te je ubrzo i uhićen muškarac nad kojim se provodi istraživanje. 

Jedna mještanka za Jutarnji list je ispričala kako su ih noćas probudile sirene te kako je čula da je alkohol bio glavni okidač svemu.

- Ja sam samo čula sa brijega da kad je Hitna ugasila sirene da je neki muški glas panično glasno govorio:‘ Unutra, unutra, brzo uđite, unutra je‘. Nisam znala sve do jutros da je netko nastradao - ispričala je mještanka i dodala da u tom lokalu često znaju biti fešte. 

Idi na 24sata

Komentari 41

  • Cipelcug 14.05.2023.

    Kako kontam kod takvih i sličnih druženja jedan od roditelja treba glumiti redara.

  • yocko 14.05.2023.

    Kako to da je policija izašla na teren,očito da su morali kada ih je hitna službeno zvala,inače oni baš i nemaju volje izlaziti po očevidima,ako ih zovu obični građani onda neće izaći na očevid,kad ih se prijavi   kasnije se izvlače i lažu da ih nitko nije zvao mada im priložite pismeno da ste zvali na 192.

  • KA J 14.05.2023.

    Kako ? 16 godina i vani do tada ? Sada će biti kako je bilo dobro djete,svima pomagao,odlučan učenik itd.

Komentiraj...
Vidi sve komentare