To je to što me zanima!

Mlada Hrvatica poginula u sudaru u Italiji: Rezali su lim da ih spase iz smrskanog auta!

Mlada i neiskusna vozačica frontalno se zabila u hladnjaču, a od siline naleta, djevojke su ostale ukliještene u smrskanom autu. Vatrogasci su morali rezati lim da bi ih spasili
Vidi originalni članak

U stravičnoj prometnoj nesreći u talijanskoj regiji Veneto u petak iza podneva poginula je Hrvatica (32), piše Vigili del Fuoco.

Tragedija se dogodila  na području između San Fiora i Castella Roganzuola nadomak Conegliana kada je vozačica Smarta A.B (23) izgubila kontrolu nad vozilom i sudarila se s hladnjačom natovarenom voćem.

KOD MALINSKE Teška nesreća na Krku: Sudar dva automobila, poginula žena

Prema informacijama talijanske policije, u kobno vrijeme tom se cestom kretao Smart, a iz suprotnog smjera nailazio je jedan kamion koji je taman skretao u lijevo na benzinsku crpku.

Mlada i neiskusna vozačica skrenula je lijevo na suprotni prometni trak da izbjegne sudar s kamionom koji skreće, no nije vidjela da se iza tog kamiona kreće hladnjača. Frontalno se zabila u hladnjaču, a od siline naleta, djevojke su ostale ukliještene u smrskanom autu.

Vatrogasci su morali rezati lim da bi ih spasili.

OČEVID U TIJEKU Nesreća u moru kod Visa: Pao s jedrilice na propeler i preminuo

Suvozačica je helikopterom prevezena u bolnicu Ca'Foncello u Trevisu gdje je unatoč brzoj liječničkoj intervenciji nedugo zatim podlegla teškim ozljedama.

Njezina prijateljica A.B. koja je vozila je hospitalizirana u bolnici u Coneglianu s teškim ozljedama nogu. Nakon liječenja čeka je kriminalističko istraživanje kako bi se suočila s kaznenim prijavama koje joj prijete i zbog kojih bi mogla, provesti najmanje četiri godine u zatvoru.
 

Idi na 24sata

Komentari 70

  • delije sever 1989 10.08.2020.

    Kurvatica?

  • najiram 10 10.08.2020.

    to nije auto to je konzerva..od plastike i lima za konzerve...

  • saruman 1 09.08.2020.

    Ovdje nešto ne štima , mislim da je jutros pisalo drugačije. Sad piše da će vozačica dobiti prijavu a suvozačica da je poginula .Zašto je kriva ako joj je kamion oduzeo prednost ?

Komentiraj...
Vidi sve komentare