To je to što me zanima!

Mladenci i 60 gostiju bježali su sa svadbe da si spase život

Hotel dvorac zapalio je vatromet na krovu. Vatra se brzo širila, a gosti su u panici budili djecu koja su spavala u sobama. Alex i Robert prespavali su kod roditelja
Vidi originalni članak

Mladenci Robert i Alex Ballard pobjegli su s vjenčanja na otoku Wight. Zajedno s ostalim gostima tako su se spasili od vatrene buktinje. Hotel dvorac u kojemu je bila svadba zapalio je vatromet na krovu. Vatra se vrlo brzo širila, a gosti su u panici budili djecu koja su spavala u sobama. 

Mladenci i 60 gostiju istrčali su van i u šoku promatrali kako gori hotel. Oko 60 vatrogasaca gasilo je požar čak 11 sati. 

- Vjenčanje koje je trebalo biti kao iz bajke pretvorilo se u pravu katastrofu. U jednom trenutku gledali smo veličanstveni vatromet, a već za nekoliko minuta bježali smo van da spasimo živu glavu - ispričao je za Sun mladoženja. 

Svoju prvu bračnu večer par je proveo s kćerkicom (1) kod Robertovih roditelja. Svi pokloni koji su im darovali gosti izgorjeli su u požaru. 

Idi na 24sata

Komentari 7

  • nuša matanova 19.03.2012.

    pa zar baš na vinčanju da se tako nešto desi koji peh

  • MEDVJED12345 19.03.2012.

    jadni ljudi, bar ce biti vatreno u braku jel..

  • pricalica 19.03.2012.

    E za ovo stvarno moras imat peh-mislim sto ljudi izvodu kod nas po svadbama,pucaju iz automatskog oružja i ino i rijetko sto da se lose dogodi (a po zdravoj logici di trebalo ),a ovima se zapali pozar od vatrometa za koji sumljam da nisu imali dozvolu.Jadni!Nadam se da ih peh nece dalje pratit-svo zlo u ovom-sto kaze narod!

Komentiraj...
Vidi sve komentare