To je to što me zanima!

Mladež HDZ-a: Nasilnici u Kaštelima nisu naši članovi

Na incident je reagirao i Županijski odbor Mladeži HDZ-a  Splitsko-dalmatinske županije koji se ogradio od, kako kažu, gnjusnog napada te naveo kako napadači nisu članovi Mladeži HDZ-a
Vidi originalni članak

Snimka na kojoj se petorica mladića iživljavaju nad slabijim mladićem u Kaštelima potresla je Hrvatsku.

Pogledajte video: Mlatili su mladića u Kaštelima

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Iživljavanje je trajalao nekoliko minuta, a na snimci se vidi kako dvojica mlate nesretnog mladića šakama i nogama, dok jedan sve snima. Tukli su mladića s poteškoćama u razvoju i tražili su od njega novac, što nam je potvrdio i njegov otac.

Splitska policija reagirala je brzo, privela je dvojicu - jednog maloljetnika i jednog punoljetnika.

UŽAS U KAŠTEL ŠTAFILIĆU Ispovijest žrtve: 'Počastili su me pićem i kasnije tražili novac. Nisam ga imao pa su me prebili'

Na incident je reagirao i Županijski odbor Mladeži HDZ-a  Splitsko-dalmatinske županije koji se ogradio od, kako kažu, gnjusnog napada te naveo kako napadači nisu članovi Mladeži HDZ-a, kako se navodi u pojedinim napisima i komentarima.

- Nasilje u cjelini, a posebno kada je usmjereno prema nekome tko je slabiji ili ranjiv ili kada se koristi za iznudu ozbiljan je problem koji u fokus javnosti dođe prekasno. Oštro i odlučno osuđujemo svaki oblik nasilja te smatramo kako je to jedan od najvećih problema koji opterećuje naše društvo. Samo preventivnim djelovanjem cijelog društva, zajedno sa stručnim službama i institucijama možemo odgovoriti na taj strašan problem. U ovom trenutku najvažnije je pomoći žrtvi i pokazati kako nije sam te se s tim u cilju svi pojedinačno stavljamo na raspolaganje.

ZLOSTAVLJANJE U KAŠTELIMA 'Nijedno dijete nije iz čista mira postalo nasilno. Nedostaje im ljubavi, mogu biti žrtve nasilja'

Ovim putem želimo istaknuti kako počinitelji gnjusnog napada na mladića u Kaštelima nisu članovi Mladeži HDZ-a kako se navodi u pojedinim napisima i komentarima - poručili su.

 

Idi na 24sata

Komentari 19

  • 31.08.2020.

    Sigurno da nisu članovi naše vodeće zločinačke udruge , ovo su neki amateri , pravi zločinci ne rade na ovakav način , još se snimaju , amateri i gotovo .

  • jošsmotu 31.08.2020.

    tak su i zavadlava maltletirali

  • rijetko kulturan 31.08.2020.

    Ooo kako svi pokušavaju profitirati od priče...čekaju se još vrtići u koje su dotični išli da se ograde...nasilnici više ne idu u naš vrtić, oštro ih isključujemo!

Komentiraj...
Vidi sve komentare