To je to što me zanima!

Mladi motorist (17) preminuo u bolnici. U sudaru kod Čakovca potpuno je izgorio automobil

Vozač osobnog automobila prešao u prometnu traku vozila iz suprotno smjera i udario u 17-godišnjeg motociklista. Mladić je preminuo u čakovečkoj bolnici
Vidi originalni članak

Mladić (17) je preminuo u Županijskoj bolnici u Čakovcu, gdje su mu liječnici pokušavali spasiti život nakon teškog stradavanja u prometnoj nesreći do koje je došlo u četvrtak oko 20.55 sati na cesti Slemenica – Zasadbreg.

OČEVID U TIJEKU Autom kod Klisa izletio s ceste, jedan čovjek ozlijeđen u nesreći

Vozač osobnog automobila (44) čakovečkih registracija, kako navodi policija, nije se kretao uz desni rub kolnika obilježene prometne trake. Autom je prešao na prometnu traku namijenjenu za promet vozila iz suprotnog smjera, gdje je udario u motocikl čakovečkih registarskih oznaka kojim je iz suprotnog smjera upravljao 17–godišnjak.

POBJEGAO S MJESTA NESREĆE Vozio u suprotnom smjeru pa izazvao sudar: Auto drugog vozača završilo u stablu i ogradi

Od siline udara osobni automobil odbačen je izvan kolnika gdje se zapalio i u potpunosti izgorio. Nakon udara motocikl se prevrnuo, a mladić pao u cestovni jarak.

Vozilom hitne medicinske pomoći vozač osobnog automobila i motocikla prevezeni su u Županijsku bolnicu Čakovec, ali mu nije bilo spasa.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • 24.09.2021.

    Samo Bog zna i nikad nitko, samo Bog zašto baš na tom potezu na tom mjestu je vozilo prešlo u suprotni trak, baš u toj minuti, odnosno 20-40 sekundi. To je vječno pitanje a odgovora na to pitanje skoro nikad nema.

  • najiram 10 18.09.2021.

    kakav je to  bio  motorbiciklin...da  je  ovu  bubu  izbacil  van  ceste...no  vozač  bube  je  kriv  za  nesreću  mladić  17  vozio  nešto  što  nebi  smio...poćival  u  miru  i  vozi  sad  u  raju...ali  pažljivo...

  • dilbert257 18.09.2021.

    Počivao u miru...., nažalost, prečesto se događa......

Komentiraj...
Vidi sve komentare