To je to što me zanima!

Mladić (16) u Bolu pao s osam m visine, slomio je obje noge

Mladić se u društvu svoga oca igrao loptom, a u jednom trenutku je pao s osam m visine. Hitno su ga prevezli u splitsku bolnicu, gdje mu je pružena liječnička pomoć
Vidi originalni članak

Mladić (16) iz Australije u četvrtak je slomio obje noge nakon što je pao s visine od osam metara na pod u Bolu na Braču. Jutarnji list javlja kako se mladić u društvu svoga oca igrao loptom, a u jednom trenutku je pao. Hitno su ga prevezli u splitsku bolnicu, gdje mu je pružena liječnička pomoć.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • partibrejkerica 22.07.2013.

    Ova vijest je sve samo ne točna. Mladić je pao sa najmanje 8 metara visine i to kada je pokušao zaustaviti loptu. Nije se on igrao - jer se na poznatoj šetnjici na Zlatnom ratu ne može igrati - previše je ljudi. Može ti lopta, luftiuć, kapa ili bilo što pasti ili odletjeti (zbog vjetra i drugih okolnosti). Tako je bilo i u četvrtak, 18.07.2013 u 15. sati. Poskliznuo se (kada je htio stopirati loptu da mu ne odleti sa stijene) i odletio direktno na plažu Zlatni rat. Da je uz onu poznatu šetnjicu do plaže postavljena ograda ne bi nitko (osim onoga tko to stvarno želi) nikada pao. Sramota za hrvatski turizam. Plaža Zlatni rat odn. put do plaže je prekrasan i preopasan. To je nešto najstravičnije što čovjek može vidjeti. Skale i provalije (nezaštićeno i bez znakova upozorenja). Da momak ima australsko državljanstvo je potpuno nebitno za ovu priču. Jer ako je bitno da ima australsko državljanstvo, onda je bitno reći i da je naše gore list. Otac je govorio odlično hrvatski (a mali je jasno bio u nesvjesti) većinu vremena. Mali je pao malo podalje od onog momka što je prije dvije godine pao sa stijene (poskliznuvši se pri uriniranju) i poginuo. Kako je ovome momku uspjelo preživjeti - ne znam. Ako je pri padu sa 8 m sa stijene na kamenje (sva sreća da nije sletio metar dalje) samo slomio noge je malac rodjen pod sretnom zvijezdom. A mjesto Bol neka više postavi visoku ogradu - pa će toga biti puno manje. Pogotovo od kada su se okrenuli više ka obitelskom turizmu.

  • Nagrizatelj 19.07.2013.

    Je li pao sa četvrtoga kata pa se slomio samo obje noge? Uistinu? Onda je štoviše dobra vijest nego crna kronika a ja ga čestitam da je još živ.

  • bayfuncro 19.07.2013.

    još najbolje da je prošao bez ozljeda- lagano se pridignuo s poda, otresao se od prašine, i nastavio s igrom...

Komentiraj...
Vidi sve komentare