To je to što me zanima!

Mladić (19) autom pokušao pregaziti trojicu muškaraca

Popovača: Kad ih je vidio osumnjičeni je vožnjom unazad krenuo prema njima. Dvojica su se, izmičući od naleta auta, lakše ozlijedila, dok treći nema ozljede
Vidi originalni članak

U utorak oko 22.30 sati, na pješačkoj zoni ispred ugostiteljskog objekta u Ulici Alojzija Stepinca u Popovači mladić (19) je automobilom pokušao pregaziti  trojicu muškaraca starih 31, 34 i 40 godina. Time je počinio kazneno djelo dovođenja u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom, javlja PU sisačko-moslavačka.

Naime, kad ih je vidio kako pješače, osumnjičeni je vožnjom unazad sa svojim automobilom krenuo prema njima te su se dvojica, izmičući od naleta vozila, lakše ozlijedila, dok je treći završio bez ozljeda.  

Osumnjičeni je s autom udario i u terasu ugostiteljskog objekta, polomivši sjedeću garnituru i više cvjetnjaka, čime je počinio štetu od oko 9000 kuna. 

Uhićen je te je nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja uz kaznenu prijavu predan pritvorskom nadzorniku PU sisačko-moslavačke. Navodno je s muškarcima koje je htio pregaziti imao neke neraščišćene račune.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • Maddog 18.06.2015.

    obijesna vožnja,,,,,,,,

  • lm62 18.06.2015.

    TO bi trebalo tretirati ko pokušaj ubojstva

  • Kibl 18.06.2015.

    Huligan ostaje huligan i za volanom je isti. Ko vozi, može jednog ili više njih svaki dan prepoznati na cesti. Ovo je po meni siguran razlog za oduzimanje vozačke dozvole zauvjek.

Komentiraj...
Vidi sve komentare