To je to što me zanima!

Mladić (20) je u minskom polju posadio stabljike marihuane

Nakon okončane istrage policajci su morali ući u minsko polje kako bi zaplijenili biljke. Pomogli su im pirotehničari koji su to područje razminirali, kažu u policiji
Vidi originalni članak

Mladić iz Petrijevaca M. K. (20) posadio je nekoliko desetaka stabljika marihuane u minskom polju preko puta vikend naselja Nehaj kod Petrijevaca. Mladić je redovno prolazio minskim poljem, obilazio biljke i uzgajao ih, pri tom koristeći opremu za održavanje biljaka, a što je također pronašla policija PU osječko-baranjske.

- Nakon okončane istrage policajci su morali ući u minsko polje kako bi zaplijenili biljke. Pomogli su im pirotehničari koji su to područje razminirali. Potom su otkrili nasad marihuane i opremu - rekla je glasnogovornica policije dodajući da su u akciji uhićeni i muškarci od 26 i 48 godina. 

Idi na 24sata

Komentari 39

  • 7.od9 05.07.2015.

    jesu mu našli i "E" jer je i njega dobro zasadio ali je manji i ne vidi se odmah:)))

  • Faaip de Oiad 05.07.2015.

    koja hrpa gluposti. Prije nekoliko dana Spanjolska je dopustila sadnju za vlastite potrebe a ima jos nekoliko zemalja u EU koje isto dozvoljavaju a eto mi ljude zatvaramo zbog nekoliko stabljika Sramota od drzave. Tko zeli neka sadi i ok. Zar oni stvarno ocekuju da ljudi koji recimo imaju MS cekju da produ kazneni progon da bi potom dokazivali da su bolesni da bi mogli na recept uzeti kanabis od Bedrocana koji uzgred receno ima samo tri sorte.

  • 05.07.2015.

    jao šteta, uvjek sam se veselio kriminalnim radnjama, od ovoga mi se srce slama

Komentiraj...
Vidi sve komentare