To je to što me zanima!

Mladić (20) jurio virovitičkom obilaznicom čak 184 km/h!

Kako je na navedenoj dionici prometnice ograničenje brzine kretanja vozila 90 km/h, utvrđena brzina je bila više nego dvostruko veća od ograničenja
Vidi originalni članak

Presretači su u srijedu na dionici obilaznice Virovitice između Dijamanta i sjevernog čvora Šareni mostovi utvrdili brzinu kretanja osobnog automobila od 184 km/h.

VOZI SE U KOLONI VIDEO Krš i lom na zagrebačkoj obilaznici, sudarili se kamioni: 'Sav teret prosuo se po cesti...'

Kako je na navedenoj dionici prometnice ograničenje brzine kretanja vozila 90 km/h, utvrđena brzina je bila više nego dvostruko veća od ograničenja.

Vozilo je nakon utvrđivanja prekršaja zaustavljeno, pri čemu je utvrđeno da je ovaj prekršaj počinio mladi, 20-godišnji vozač, koji je propisano sankcioniran, priopćila je PU virovitičko-podravska.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • tutek! 27.01.2024.

    Bio sam ja nedavno na autocesti ZG-ZD, savršeni uvjeti, suha cesta, toplo, sunčano, ograničenje 60km/h, zbog jučerašnje kiše nakon koje se kolnik vrlo brzo i odavno potpuno osušio, a kolona je vozila, svi do jednog, 120km/h bez i najmanjih problema. Da se pojavio netko tko bi to smiješno ograničenje poštivao mogao je nastati kaos, lančani sudar ili tko zna kakvo drugo sr... Očito je netko imao mokre snove, tako da bez obzira što podržavam kažnajvanje ovakvih vozača, pitanje je koja je realna sigurnosna brzina bila u datom trenutku? Jer nije najniža brzina ona koja će doprinijeti sigurnijoj vožnji nego je potrebno imati stručnjake koji će procijeniti REALNU brzinu, a onda će većina takvo ograničenje i poštivati.

  • tutek! 27.01.2024.

    A obilaznica je konstruirana za koliko? 130? Mislim, napravio je prekršaj ali obilaznica u ZG ima ograničenja 100 i 130km/h. Dakle vjerojatno se radi o sigurnoj cesti tako da je taj prekršaj manje opasan nego kad netko po centru projuri duplo sporijom brzinom od te.

  • Slovenac xtrem 26.01.2024.

    Najvjerojatnije auto više nije niti mogao

Komentiraj...
Vidi sve komentare