To je to što me zanima!

Mladić (20) poginuo u teškoj nesreći kod tunela Sveti Marko

Mladić nije bio vezan sigurnosnim pojasom te se nije kretao sredinom prometne trake, već je prešao na onu namijenjenu zaustavljanju vozila u nuždi te potom preko rubnog kamena sletio s ceste i prevrnuo se
Vidi originalni članak

U teškoj prometnoj nesreći na autocesti A1 prije tunela Sveti Marko poginuo je 20-godišnji vozač u automobilu karlovačkih registarskih oznaka, javlja karlovačka policija. 

SMRT NA AUTOCESTI Jedan mrtav u teškoj nesreći kod tunela Sveti Marko na A1

Mladić nije bio vezan sigurnosnim pojasom te se nije kretao sredinom prometne trake, već je prešao na onu namijenjenu zaustavljanju vozila u nuždi te potom preko rubnog kamena sletio s ceste i prevrnuo se preko zemljane uzvisine i padine, utvrdili su očevidom.

Kako doznaje Radio Mrežnica, mladić je poginuo večer prije nego su ga pronašli, oko 19,55 sati. Već od srijede navečer zvale su ga bliske osobe na telefon, no nije se javljao. 

OČEVID U TIJEKU VIDEO Teška prometna na A1: Kod Demerja poginuo čovjek

Centar 112 je dobio dojavu da je na 44. kilometru autoceste nesreća oko 15.10 sati, a HAK je jučer izvijestio da se u smjeru juga vozilo u dvije trake, uz ograničenje brzine od 80 kilometara na sat.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Mali od zanata1975 13.02.2022.

    Kako pokrenuti peticiju ili sta vec? Znaci mladi jako puno piju jer rano pocinju. Djecu sacuvati ne mozes ni da si pored njih,ali,zato treba ugostitelje i konobare prijaviti kada maloljetnicima prodaju alkohol. Naravno, oni od toga zive, ali kada neka djeca zavrse u bolnici zbog alkohola nijedan konobar niti ugostitelj za to ne odgovara a odgovorni su.... na pitanje sta djeca rade u kaficu,evo odgovora: nikada ne mozemo znati di su djeca, ako kazu da idu sa prijateljima na igraliste,,mogu otici u kafic bilo gdje,a nama reci nesto drugo..i znaju da ce im konobar prodati alkohol . I oni su jos djeca,a konobar i vlasnik lokalasu odrasli punoljetni i odgovorni za tu istu djecu u svom lokalu. Zato kada vidite da se maloljetnicima posluzuje alkohol,prijavite svaki put. Jer netko mora krenuti,da se djeca bar donekle sacuvaju

  • B king 11.02.2022.

    vw BEATTLE

  • Christian95 11.02.2022.

    što ne napišete koje je vozilo bilo? Pretpostavljam da nije bio BMW

Komentiraj...
Vidi sve komentare