To je to što me zanima!

Mladić (23) se htio ubiti pištoljem za ubijanje stoke

BiH: Nesretni mladić žalio se prijateljima kako je uznemiren zbog loših odnosa s djevojkom kojoj je uskoro trebao otputovati u posjet u Njemačku ...
Vidi originalni članak

Salih Melkić (23)  iz Varoške Rijeke kraj Bužima u Bosni i Hercegovini navodno se posvađao s djevojkom zbog čega si je prislonio pištolj za ubijanje stoge na glavu i pucao, javlja Dnevni avaz. Nesretni mladić žalio se prijateljima kako je uznemiren zbog loših odnosa s djevojkom kojoj je trebao otputovati u posjet u Njemačku. Nije poznato tko ga je pronašao kako bespomoćno leži te pozvao Hitnu pomoć. Najprije je prevezen u Dom zdravlja u Bužimu, a potom u Kantonalni medicinski centar u Bihaću, gdje se i dalje bori za život.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • bosnia_80 16.03.2009.

    nije on pogrešio, odabrao je pravi pištolj.. koji služi baš za tu vrstu! ubiti se zbog djevojke, ili dečka...to može uraditi samo s....! p.s. da se pokušala ubiti neka žena koja je npr. doživjela traume zbog silovanja, ili neko ko je preživio pokolje koji su se dešavali u nesretnim ratnim godinama (vukovar, srebrenica....) to bih mogao razumijeti..mada ni to ne opravdavam..

Komentiraj...
Vidi sve komentare