To je to što me zanima!

Slatina: Izgubio nadzor nad Opel Astrom i zabio se u stup

Vozač je zbog potresa mozga zadržan u bolnici. Policija je rekla kako je zbog neprilagođene brzine uvjetima na cesti nakon izlaska iz zavoja udario u stup
Vidi originalni članak

Nije bilo škripe kočnica, već smo začuli samo snažan udar i rasipanje stakla. S druge strane ceste, 'omotan' oko željeznog rasvjetnog stupa koji se savinuo, primijetili smo auto, a u njemu mladića koji je u besvjesnom stanju ležao preko dva sjedala, kažu susjedi u Ulici Potočani u Slatini pred čijom je kućom u nedjelju oko 12,15 sati bila teška prometna nesreća.

U policiji tvrde da vozač automobila Stjepan P. (25), nakon izlaska iz blagog zavoja, zbog neprilagođene brzine uvjetima na cesti, više nije uspio upravljati tamnoplavom Opel Astrom. Nije bio pijan, ali je upravljao autom prije prava na stjecanje  vozačke dozvole.  

Zbog teškog oštećenja automobila susjedi su, uz dosta poteškoća, uspjeli razvaliti vrata i iz razbijenog vozila izvući mladog vozača kojega su zbrinuli liječnici slatinske Hitne. Mladić je zbog potresa mozga i mogućih drugih ozljeda, zadržan na daljnjem liječenju u Općoj bolnici Virovitica. Vozač Stjepan P. rekao je zdravstvenom osoblju da nije brzo vozio već da mu je auto proklizao zbog mokrog i zaleđenog kolnika.  

Idi na 24sata

Komentari 48

  • looner 17.12.2011.

    Nemate vi pojma koliko taj auto stvarno vrijedi..u njega je uloženo preko 60000 kn,i rađen je 6 godina,i to što ima te zastave to nisu naljepnice nego paintbrush koji je crtan tjedan dana...i taj auto nije SELJO TUNING..i još ni blizu gotov..vi ste glupi majke mi..-.-"

  • StipePrugovečki 28.11.2011.

    uuuuffffffffuuuuuujjjjjjjjjjj!!!!!!!!!!!!!!

  • Jeditelj_1 28.11.2011.

    Zlatko76 - vama kao da ova brojka pokazuje IQ !! Decko nema vozacku i nezna !! Realno mu nije mjesto na cesti, ali svi mi griješimo pa tako i on! A za izgled tog auta, mišljenje je ko supak - ima ga svatko!

Komentiraj...
Vidi sve komentare