To je to što me zanima!

Mladić (26) iz Siska skočio u rijeku Unu i nije više isplivao

BiH: U vodu su skočili njegovi prijatelji te drugi kupači. Pronašli su mladića i izvukli ga. Reanimirali su ga i odvezli u dom zdravlja, ali mu nažalost nije bilo pomoći
Vidi originalni članak

Mladić (26) iz Siska utopio se u rijeci Uni u blizini Bosanske Krupe, piše Blic. Grupa mladića i djevojaka je došla iz Siska na manifestaciju "Unski lađari". Mladić je u subotu popodne vruć skočio u rijeku. Nije isplivao na površinu. U vodu su skočili njegovi prijatelji te drugi kupači. Uskoro su pronašli mladića i izvukli ga. Reanimirali su ga i odvezli u dom zdravlja u Bosanskoj Krupi gdje su liječnici konstatirali smrt. 

Idi na 24sata

Komentari 15

  • kety66 27.07.2015.

    Počivao u miru !Iskrena sućut obitelji!Vi novinari trebali bi prvo provjerit događaj pa onda pisat.Dečko je po loptu išao jer je pala u rijeku Unu.Igrali su odbojku.Una hladna rijeke su inače hladne da znate.Žalost velika mlad život ugašen...R.I.P.

  • Zvjezdana Pikl 27.07.2015.

    Velika temperaturna razlika rjeke-temperature vani:Virovi i nema te više.Jadni roditelji.

  • ivanbiljan68 27.07.2015.

    Ima 26, pa nije dijete,ja sam u tim godinama zasnovao obitelj,pa da nezna kad se smije ići u vodu. Vjerovatno,vruć u hladniju vodu i evo"belaja".Ljudi ginu,ko da imaju sedam života,žive makinalno,ali bi ipak trebali znati osnovne stvari.

Komentiraj...
Vidi sve komentare