To je to što me zanima!

Mladić (28) autom izletio s ceste kod Vrgorca i poginuo

Kako se navodi u policijskom izvješću, oko 20,20 sati u mjestu  Dubrava  na  državnoj cesti 62 osobni je automobil  sletio s kolnika pri čemu je 28-godišnji vozač je preminuo na mjestu događaja
Vidi originalni članak

Jedan je čovjek poginuo u prometnoj nesreći u subotu navečer u mjestu Dubrava kod Vrgorca, izvijestila je splitsko-dalmatinska policija u noći na nedjelju.

Kako se navodi u policijskom izvješću, oko 20,20 sati u mjestu  Dubrava na državnoj cesti 62 osobni je automobil sletio s kolnika pri čemu je 28-godišnji vozač je preminuo na mjestu događaja.

Obavljen je očevid na mjestu ove prometne nesreće.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • administrator 24 28.07.2019.

    U zadnjih 20 godina kazne su išle gore i po 1000 puta a reda na ulicama sve manje. Očito da nešto drugo treba uvest a ne podebljavali državni džep.

  • Lumos 28.07.2019.

    Pa u zagrebu i nije bas toliko los vozni park. Jako puno novih meca, dosta novih audija, puno novih bemveja, mnostvo svakakvih SUVova, i tu i tamo koji stariji reno. Pitam se kako ako nam je toliko lose?

  • dektiva3 28.07.2019.

    Od prvog, nove drakonske kazne stupaju na snagu,nitko više od straha neće sjest u auto,požuriti nekamo,usput telefonirati,neće više bit nesreća s poginulima...novca i onako nemamo pa mogu nam zapaliti bunar...GAS !!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare