To je to što me zanima!

Mladić (29) kod Virovitice jurio autom 197 kilometara na sat!

OBIJESNA VOŽNJA: Protiv njega će biti podnijeta prijavu virovitičkom Prekršajnom sudu. Kako neslužbeno doznajemo, policija će od suda tražiti najoštriju kaznu.
Vidi originalni članak

Virovitički su policajci u srijedu nešto iza 15 sati u Starom Gradacu kamerom 'skinuli' 29-godišnjeg vozača WV Passata, koji je doslovce proletio cestom brzinom od čak 197 km/h. Neslavni je rekord postigao u vrijeme kad je državna cesta Virovitica – Pitomača puna brojnih vozila, što je dodatna otežavajuća okolnost koja govori o nesavjesnosti vozača.

Protiv njega će biti podnijeta prijavu virovitičkom Prekršajnom sudu. Kako neslužbeno doznajemo, policija će od suda tražiti najoštriju kaznu. Uz maksimalnu novčanu i zabranu upravljanja vozilom B kategorije, jer je vozač koji je s virovitičkog područja svojom obijesnom vožnjom ugrožavao sve sudionike u prometu, pošto se vozio 127 kilometara na sat iznad dopuštene brzine. 

Idi na 24sata

Komentari 108

  • Nitko&Ništa 03.06.2018.

    Platit će 7000,00 kn uvrh glave i ako plati u roku od osam dana, plaća popola. Vozačku će izgubiti na nekoliko mjeseci, a u međuvremenu se vozikati po kraju. Nemojmo se zavaravati.

  • PRAVILO BROJ 8 01.06.2018.

    koju funkciju obnaša tatek niste napisali,kak ni ime,daj sused blaž vozil 75 bi bi slikan i on i yugec,ovak nist

  • 01.06.2018.

    S obzirom na brzinu ocito je da se radi o dugackoj ravnoj i preglednoj dionici,a decka se raspinje kao da je nekog ubio,a kad je neki dan izasao clanak o dozvoljenom abortusu svi su likovali i cestitali,kakvi jadnici i licemjeri

Komentiraj...
Vidi sve komentare