To je to što me zanima!

Mladić anakondi odsjekao glavu da spasi djevojčicu

Anakonda dugačka 7 metara napala je djevojčicu u Brazilu i već joj obavila noge. Vrištanje je čuo mladić iz njenog sela i pritrčao joj u pomoć...
Vidi originalni članak

Mladić iz brazilske savezne države Para čuo je pozive u pomoć i ostao priseban. Stigavši na mjesto odakle su se čuli povici vidio je sedam metara dugu anakondu i djevojčicu koju je 200 kilograma teška zmija vukla nekoliko metara. Noge 7-godišnjakinje zmija je već obavila i spremala se ubiti nemoćno dijete. Mladić je mačetom napao zmijurinu i odsjekao joj glavu. Djevojčica je samo lakše ozlijeđena i u šoku. Napadi anakondi često se događaju zadnjih godina u području rijeke Amazone. Stručnjaci tvrde da je sam čovjek kriv za to. Naime, raskrčavanje amazonske prašume tjera ove ogromne zmije da traže hranu i izvan svog prirodnog obitavališta. Stoga sve češće dolaze u blizinu ljudi.
Anakonde su najveće i najteže zmije, a dijete im predstavlja samo laku žrtvu.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • loly0 29.02.2008.

    svaka cast tom decku jer je i sebi skoro zivot ugrozio, a ti MUNTA bas me zanima sta bi ti uradila kad bi tebe scepala dali bi ti anakondu mazila, ljudski je zivot ipak na prvom mjestu a onda tek nes drugo.

  • entoni 11.01.2008.

    Stvarno je hrabar ja bježim i od onih u sigurnom kavezu u maksimiru....

  • Roci 08.01.2008.

    Ma svaka cast ovom momku e da je vise takvih ljudi.Evo ja za sebe priznam da je nebi spasavao kad bi vidio ovo nego bi pobjegao brze od carla lewisa.

Komentiraj...
Vidi sve komentare