To je to što me zanima!

Mladić će na sud doći u crnom odijelu i neće reći je li kriv

Odvjetnik kaže da se ratni zločinac već dva puta javio obitelji iz haaškog pritvora da im kaže da je 'trenutno dobro'. Dodijelili su mu odvjetnika po službenoj dužnosti
Vidi originalni članak

Odvjetnik Ratka Mladića potvrdio je da se ratni zločinac sutra neće izjasniti o optužnici te da će tražiti odgodu od mjesec dana da ju prouči. Miloš Šaljić kaže da se ratni zločinac već dva puta javio obitelji iz haaškog pritvora da im kaže da je 'trenutno dobro'. Sutra će, kaže, Mladić na sud doći u crnom odijelu. Zastupat će ga beogradski odvjetnik Aleksandar Aleksić koji mu je dodijeljen po službenoj dužnosti za sutrašnje saslušanje, a naknadno će si Mladić sam odabrati odvjetnike koji će ga braniti. 

Aleksić u Haagu trenutno brani bivšeg šefa policije u Banjoj Luci Stojana Župljanina koji je optužen za zločine nad nesrpskim stanovništvom u BiH 1992. godine. Zastupao je i generala Vojske Jugoslavije Nebojšu Pavkovića koji je zbog zločina nad kosovskim Albancima dobio 22 godine zatvora, javlja srpska agencija Srna.

Idi na 24sata

Komentari 142

  • girica 02.06.2011.

    OVA ISTA koja se cita svih 20 godina. ON je dijeci davao cokoladice, kako bi im olakšao gubitak oceva i brace koje im je poubijao ! I što Stalno ponavljaš , ako mu dokažu?! PA nisu ga godinama tražil da mu uruce ordenje!! Bilo kako bilo, njegova nevinost je ispisana grobovima nedužnih ljudi, žena i dijece. Pomiri se s tim!

  • dalmata 02.06.2011.

    Kremansko proročanstvo:"...Srbi će se naći na granici, ali neće znati stati. Cijeli svemir će ih moliti da se smire i čuju glas dobrote u svojim srcima, ali neće otvoriti ogledala svoje duše. Neće poslušati zakon životnog smisla. Mržnja će se pretvoriti u besmisao, izbit će rat.

  • Ponikve_1 02.06.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare