To je to što me zanima!

Mladić iz BiH izbo Puljanina: Htio ga ubiti zbog djevojke?

Mahir Hodžić, državljanin BiH iz Zenice, uhićen je u Rovinju nedugo nakon pokušaja ubojstva Puljanina koji je u teškom stanju ležao na stepeništu zgrade...
Vidi originalni članak

Zbog sumnje da je protekle subote oko 10.30 sati u zgradi u Zadarskoj ulici nožem pokušao ubiti 23-godišnjeg Puljanina I. G., jučer je 22-godišnjem Mahiru Hodžiću, državljaninu Bosne i Hercegovine iz Zenice, koji u Hrvatskoj neprijavljeno boravi, određeno jednomjesečno zadržavanje u istražnom zatvoru, piše Glas Istre.

Policija je osumnjičenog 22-godišnjaka pronašla i uhitila nepunih 12 sati nakon zločina počinjenog na stubištu zgrade u Zadarskoj ulici gdje je 23-godišnjak pronađen u lokvi krvi. Mladić koji je izboden nožem bio je u teškom stanju pa je odmah prevezen u pulsku bolnicu gdje je operiran te je od tada izvan životne opasnosti. Policija je na mjestu zločina obavila očevid i krenula u potragu za počiniteljem koji je, ispostavilo se kasnije u sukobu i sam ozlijeđen, ali su te ozljede lakše naravi. 

Premda policija nije iznosila detalje o motivu obračuna u kojem je 22-godišnjak potegnuo nož, neslužbeno se doznaje da je riječ o sukobu zbog jedne djevojke.

Nakon noći u pritvorskoj jedinici osumnjičenog su interventni policajci jučer oko podneva priveli na ispitivanje u Županijsko državno odvjetništvo uz kaznenu prijavu za pokušaj ubojstva, a potom, u poslijepodnevnim satima, i dežurnom sucu istrage Županijskog suda u Puli koji mu je odredio jednomjesečno zadržavanje u istražnom centru.

 

Idi na 24sata

Komentari 48

  • volimpršut 11.02.2020.

    Što te bosančine ne ostanu u jeb,,, bosni?!! Sve bi ih ja vratio da se mene pita!

  • mazingazk1 11.02.2020.

    Hojte doma

  • volimpršut 11.02.2020.

    Bosanci! Koji K ne ostanete u svojoj državi i tamo pravite probleme.!

Komentiraj...
Vidi sve komentare