To je to što me zanima!

Mladić iz Srbije silovao stariju ženu (74), policija ga traži

Od subote srbijanska policija traga za 19-godišnjim Živadinom Živanovićem iz okolice Jagodine kojeg se sumnjiči da je pretukao i silovao 74-godišnju ženu
Vidi originalni članak

Policija više od 24 sata traga za Živadinom Živanovićem (19) iz srpskog sela Donjeg Miševića za koga se sumnja da je u noći s petka na subotu pretukao i silovao  D.I. (74) iz Jagodine, javlja Blic.

Izvor blizak istrazi kazao je za Blic kako se krug oko osumnjičenog polako zatvara i da se očekuje kako će osumnjičeni uskoro biti uhićen.

Žrtva i silovatelj su prethodnu večer bili kod susjeda. Starica je otišla oko 22 sata kući, a Živanović je nastavio piti s društvom da bi nakon slavlja umjesto kući otišao do D.I.

Kad je ušao u njezinu kuću odmah ju je počeo tući, prijetiti, a potom ju je i silovao, pa ponovno tukao i prijetio da će je ubiti ako nekome prijavi silovanje.

Cijeli slučaj je otkriven kada se silovana žena u subotu ujutro pojavila na groblju u Lozoviku.

- Prijateljica je primijetila čudne podljeve po rukama, izgrebano lice i raskrvavljenu usnu. Ona se tada povjerila prijateljici što se dogodilo. Isto su primijetili i ostali mještani i nagovorili je da sve prijavi policiji - ispričali su mještani Lozovika.

Nakon liječničkog pregleda kod starice su utvrđene teške ozljede po tijelu, a ona strahuje od osvete nasilnika koji je i dalje u bijegu.

Idi na 24sata

Komentari 55

  • Palamudan 07.12.2014.

    pa ne to radit i k tome još na sv.nikolu

  • mala lady 03.11.2014.

    Samo morbidne vijesti dolaze iz Srbije,24 sata,kog normalnog iz Hrvatske zanima što se tamo događa!?

  • silvija2905 03.11.2014.

    Pa baka mu moze biti covjece... Jednostavno, kako moze?

Komentiraj...
Vidi sve komentare