To je to što me zanima!

Mladić koji je demolirao bus bio pod utjecajem droge, ovisnik je

Neposredno prije razbijačkog pohoda, mladić je bio 15 dana u pritvoru pzbog nasilja u obitelji. Naime, razbio je ulazna vrata na stanu jednog od roditelja. Uz to, već je ranije i bio zaprimljen na psihijatriji splitske bolnice
Vidi originalni članak

Muškarac (29) koji je u Sv. Kaji u nedjelju razbio Prometov autobus bio je pod utjecajem amfetamina, pokazali su testovi na opojne droge, piše Slobodna Dalmacija.

Mladić je naime večer prije bio na tulumu u Solinu nakon kojeg je imao psihotičnu reakciju zbog konzumacije sintetičke droge. Do daljnjeg će ga zadržati na Odjelu psihijatrije KBC- Split.

Neposredno prije razbijačkog pohoda, mladić je bio 15 dana u pritvoru po odluci prekršajnog suda zbog nasilja u obitelji. Naime, razbio je ulazna vrata na stanu jednog od roditelja. Uz to, već je ranije i bio zaprimljen na psihijatriji splitske bolnice.

Kod 29-godišnjaka se razvila politoksikomanija tj. istodobna ovisnost o nekoliko narkotika, uključujući i ovisnost, a probleme s drogom ima više od pet godina.

Njegovo ponašanje odmah je upućivalo na utjecaj droge jer je na hladnoći bio odjeven u kratke hlače i majicu s kratkim rukavima.

Policija zbog neubrojivog stanja muškarca još nije mogla provesti kriminalističku obradu. To će napraviti tek nakon što mu se stabilizira stanje i otpusti ga se na liječenje.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • 01.03.2019.

    Prvi kojeg je mrma bacila na agresivu

  • elias_1 26.02.2019.

    Koje droge trosi novinar? Sta vidi na slici, kratke ili duge hlace

  • Uragan_1 26.02.2019.

    Po pisanju znači da se ovakve stvari događaju samo od sintetički načinjenih droga a prirodni opijati onda čine dobrice koje miruju poput bubica i društvo sa njima nema nikakvih problema. 🙉

Komentiraj...
Vidi sve komentare