To je to što me zanima!

Mladić koristio podatke žene pa uzeo dva mobitela na pretplatu

Policija sumnjiči mladića da je u veljači i ožujku ove godine upotrijebio podatke žene (54) bez njenog znanja i odobrenja, kako bi s dvije telekomunikacijske tvrtke sklopio ugovore o pretplati
Vidi originalni članak

Gospićki policajci završili su kriminalističko istraživanje nad mladićem (29) iz Gospića zbog sumnje da je počinio kazneno djelo nedozvoljene uporabe osobnih podataka. 

Kako navode u priopćenju, mladića sumnjiče da je u dva navrata, u veljači i ožujku ove godine, upotrijebio podatke žene (54) iz Gospića bez njenog znanja i odobrenja, kako bi s dvije telekomunikacijske tvrtke sklopio ugovore o pretplati i kupio dva mobitela. 

Protiv njega će biti dostavljena kaznena prijava. 

- Posebnu pažnju potrebno je obratiti na davanje ili ostavljanje osobnih dokumenata ili njihovih preslika bez nadzora na mjestima koja omogućuju pristup drugim osobama, te njihovu neovlaštenu uporabu - poručili su iz policije. 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • nokia5 30.11.2021.

    Kako je mogao uzeti telefon? Pa zar se ne potpisuje ugovor?

  • zagaražu 30.11.2021.

    Bitno je prodati i zaraditi.Onaj tko mu je dao ugovor na potpis je veci krivac nego onaj tko je potpisao.Valjda vidi na osobnoj karti da je u pitanju zena i jos skoro duplo starija

  • Sokol ga nije volio 30.11.2021.

    I sad bi taj mladić glavni krivac a ne "telekomunikacijska kuća"koja je bez znanja dotične sklopila ugovor?

Komentiraj...
Vidi sve komentare