To je to što me zanima!

Mladić krao po Međimurju: U žrtve bi uperio pištolj na vodu

Nakon što im je donijela iz kuće bocu za vodu, istrgnuo joj je s vrata zlatnu ogrlicu s privjeskom i pobjegao. Nadalje u lipnju ove godine je također silom ušao u dvije obiteljske kuće
Vidi originalni članak

Općinsko državno odvjetništvo u Čakovcu je podiglo optužnicu protiv 20-godišnjaka zbog razbojništva i tri teške krađe. Okrivljenika se tereti je 23. siječnja ove godine u Držimurcu zajedno s maloljetnikom došao pred ulazna vrata obiteljske kuće i tražio od vlasnice vode.

Nakon što im je ona dala vodu, uperio je u nju plastični pištolj i zahtijevao da mu da prsten ili će je ubiti. U strahu je žena skinula prsten i predala mu ga.

Okrivljenika se tereti i da je 26. lipnja ove godine u Domašincu također s maloljetnikom, u dvorištu obiteljske kuće također tražio od vlasnice vode. Nakon što im je donijela iz kuće bocu za vodu, istrgnuo joj je s vrata zlatnu ogrlicu s privjeskom i pobjegao. Nadalje u lipnju ove godine je također silom ušao u dvije obiteljske kuće u Gornjem Pustakovcu i Držimurcu i iz njih ukrao više komada zlatnog i srebrnog nakita i mobitela vrijednih oko 4.600 kuna.

Također je lani 18. studenog na autocesti Goričan - Zagreb, na dijelu na kojem se sanirao kolnik, razbio staklo na bočnim vratima parkiranog automobila i sa suvozačevog sjedišta uzeo žensku torbicu s novcem i drugim stvarima u vrijednosti od oko 2.500 kuna.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • domoljub029 20.12.2018.

    HDZ najoštrije osuđuje ovakve prljave rabote.

  • tutek 19.12.2018.

    To su tri TEŠKE krađe od nekoliko tisuća kuna... bitno da su one kod sanadera todorića i ostalih lagane, samo stotine milijuna ili milijarde...

  • Imoteph_1 19.12.2018.

    Zaboravili napisati,pripadnik nacionalne manjine.

Komentiraj...
Vidi sve komentare