To je to što me zanima!

Mladić krenuo stopama svog rođaka - ubojice Ivana Milata

Australija: Mladić kojeg nisu imenovali je priznao ubojstvo vršnjaka. Ubio ga je prošle godine sjekirom u šumi u kojoj su pronašli i ostatke žrtava Ivana Milata
Vidi originalni članak

Tinejdžer, rođak ubojice Ivana Milata, priznao je krivicu za ubojstvo tinejdžera Davida Auchterloniea na svoj rođendan 20. studenog prošle godine, piše u ponedjeljak Herald Sun. Mladić kojeg nisu imenovali, na suđenju nije pokazao kajanje, a na pitanje da li razumije što je napravio, hladno je odgovorio ' Da'. Presudu bi mu trebali izreći 12. prosinca na sudu u Sydneyju.

David Auchterlonie je ubijen sjekirom u šumi u kojoj su pronađeni i posmrtni ostaci žrtava Ivana Milata. 

Ivan Milat (67), Australac podrijetlom iz Hrvatske, služi sedam doživotnih zatvorskih kazni jer je od 1989. do 1992. ubio sedam mladih turista, troje Nijemaca, dva Britanca, i dva Australaca iz Melbournea. Milat se i kasnije pojavljivao u medijima. Tako su novinari 2009. pisali o tome da si je odsjekao mali prst plastičnim nožem. Prst je htio poslati Vrhovnom sudu Australije. Ove je godine počeo štrajk glađu i to kako bi izborio pravo da igra igrice na playstationu u zatvoru.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • user_96365 24.10.2011.

    cccc, sta prave....

  • BABY123 24.10.2011.

    joooj grozno, gledala sam emisiju o tome Milatu. Nevjerovatno šta čovjek može napraviti, grozota!

  • blackula9 24.10.2011.

    šuker, boban, prosinački, milat!

Komentiraj...
Vidi sve komentare