To je to što me zanima!

Mladić namjerno kamionom htio pregaziti dva muškaraca

Odvjetništvo je podiglo optužnicu, a Vijeće Županijskog suda u Varaždinu je produljilo istražni zatvor okrivljeniku zbog opasnosti od ponavljanja kaznenih djela
Vidi originalni članak

Županijsko državno odvjetništvo u Varaždinu je podiglo optužnicu protiv 28-godišnjeg mladića zbog dva pokušaja ubojstva.

Kako stoji u optužnici, mladić je 21. ožujka ove godine teretnim vozilom pokušao namjerno pregaziti dva muškarca koji su stajali na travnjaku ispred kuće u Sigecu. Mladić je kamionom skrenuo s ceste i bez zaustavljanja usmjerio vozilo prema ogradi kuće ispred koje su se nalazila dvojica muškaraca.

Srećom, obojica muškaraca su uspjela odskočiti i izbjeći smrt, no kako ih je vozilo ipak zahvatilo obojica su ozlijeđena.

Vijeće Županijskog suda u Varaždinu je produljilo istražni zatvor okrivljeniku zbog opasnosti od ponavljanja kaznenih djela.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • japanokinez 17.09.2014.

    Ovo je fantastično, tako lijepo složeno da mi je žao što nema više ovakvih novina. Ako me nešto može oraspoložiti to je svakako 24 sata.

  • 2xklik 17.09.2014.

    kako je kod nas kad nekoga zgaziš autom a uz to si pijan i prođeš kod crveno dobiješ gulit krumpire ili školovanje.....

  • morski konjić 17.09.2014.

    Ovaj članak je jako štur (ograničen) nema dovoljno informacija . Otkuda uopće da ih je namjerno htio pregaziti ? Možda mu je pozlilo, možda je kamion bio u kavaru, da li ih je uopće poznavao, koja je uopće pozadina ove priče ?

Komentiraj...
Vidi sve komentare