To je to što me zanima!

Mladić papirima naljutio suca, opet su ga istjerali iz sudnice

Tijekom zasjedanja Alphonse Orie konstatirao je kako je Mladić "baratao krupno ispisanim listovima papira" koje su mogle vidjeti suci, odvjetnici i publika
Vidi originalni članak

Suci haaškog suda danas su udaljili iz sudnice optuženog Ratka Mladića, nakon što je tijekom iskaza svjedoka optužbe Adila Medića, pokazivao krupno ispisane listove papira, a zatim ih dodavao svojim braniteljima, a na jednom od listova, vidljivom na galeriji za publiku, pisalo je: "1943-1991-1992?", javlja agencija Beta.

Tijekom današnjeg zasjedanja, predsjedavajući Alphonse Orie konstatirao je kako je Mladić "baratao krupno ispisanim listovima papira" koje su mogle vidjeti suci, odvjetnici i publika, ocijenivši kako je to "neprimjereno".

- Raspravno vijeće odlučilo je stoga da, radi uspostavljanja reda, Mladića udalji iz sudnice do kraja radnog dana - pojasnio je sudac Orie. Zastori na staklenom zidu između sudnice i galerije za publiku su zatim spušteni, a nakon što je Mladić izveden iz sudnice, postupak je nastavljen opisuje novinar Bete podsjećajući kako je početkom srpnja prošle godine, Mladić prvi put udaljen iz sudnice, jer je na zasjedanju na kojemu se trebao izjasniti o krivici, odbio šutjeti i slušati suce.

Mladić je optužen za genocid u Srebrenici i još sedam bosanskih općina, progon Muslimana i Hrvata širom BiH, teroriziranje stanovništva Sarajeva kampanjom topničkih i snajperskih napada i uzimanje za taoce "plavih kaciga" UN, 1992-95.

Idi na 24sata

Komentari 27

  • sestro 01.09.2012.

    mladić kao i karadžić a on kao šešlj otežu s presudom..ali to je ista igra onih koji su sud osnovali..oni će završiti kao i milošević..umrijeti bez presude..a onda rsk dobiva legitimitet..a na taj način i srbija se oslobađa krivnje za agresiju na bih hrvatsku itd..smišljeno prije nego li su ih doveli tamo..nastavak englesko/srpske politike na ovim prostorima pravnim sredstvima..

  • MALA RAJA 01.09.2012.

    Šteta što ta rocista ne prenose u živo , ti srpski optuženici baš znaju dobeo nasmijati.. kada to gledam do suza se na smijem

  • adrian71 01.09.2012.

    Ljigavac,pampers general!

Komentiraj...
Vidi sve komentare