To je to što me zanima!

Mladić iz BiH izbo policajca pa ga izrešetali: Ispalili 22 metka

Dženan Čamović (20), čija je obitelj iz Bosne, u New Yorku je ozlijedio tri policajca, a oni su uzvratili paljbom. Ispalili su 22 metka i pogodili ga s njih osam...
Vidi originalni članak

Do sukoba i pucnjave u Crkvenoj aveniji u New Yorku došlo je u srijedu, nešto prije ponoći. Nakon što je ozlijedio tri policajca, oni su uzvratili paljbom i teško ozlijedili napadača koji se i dalje nalazi u kritičnom stanju. 

Istraga je ubrzo pokazala da je napadač 20-godišnji muškarac pod imenom Dženan Čamović - čija je obitelj iz Bosne, javlja New York Post

POGLEDAJTE VIDEO: Prosvjedi u Americi

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Njegov je rođak istražiteljima rekao da Čamović nikada nije iskazivao osjećaje mržnje prema policiji i zapitao se je li istinita priča koju je policija 'dala van'. 

- Poznajem ga otkad je bio klinac. Ovo nije teroristički napad, to nema smisla. On je odrastao ovdje, engleski je jedini jezik kojim govori. Bio je predobro dijete, rekao je njegov rođak za New York Post

Policija pak tvrdi da se vjerojatno radi o terorističkom napadu, a na njegovim su društvenim mrežama pronašli objave u kojima iskazuje mržnju prema policiji. 

PROSVJEDI TRAJU I DALJE U slučaju ubojstva Georgea Floyda optužena četiri policajca, jedan već ima nasilnu povijest

Istraga je dosad pokazala da on nije bio 'na radaru' anti-terorističkih jedinica, ali da je bio u kontaktu s onima koji jesu. 

- Ja imam samo poštovanje za policiju, a najlakše je Muslimana optužiti za terorizam, rekao je dalje rođak napadača. 

- Možda ga je netko napao, možda su ga isprovocirali... Nadam se da će istraga pokazati istinu. 

Policajci su inače u samoobrani prema Čamoviću ispalili 22 hica, a pogodili ga s njih osam. On je i dalje u kritičnom stanju. 

Idi na 24sata

Komentari 128

  • Libiya 05.06.2020.

    Po faci mu se vidi da je dobar decak haha smrad daš prst hoće ruku

  • Don Giovanni 05.06.2020.

    I ovome je Quran udario u glavu, pogotovo oni ajeti koji govore o spaljivanju nevjernika i Allahovoj milosti. Knjiga za inteligentne.

  • stkike 05.06.2020.

    Dobar dečko!

Komentiraj...
Vidi sve komentare