To je to što me zanima!

Mladić se srušio na pozornici i preminuo: 'Upao je u sumnjivo društvo, godinama se drogirao'

Prvi i drugi dio nastupa izveo je na najnormalniji način, no tijekom trećeg izlaska na pozornicu jednostavno je pao, rekao je kolega preminulog glazbenika
Vidi originalni članak

Mladić Veljko Ratković (21), član KUD-a "Kraljevačka riznica" iznenada je preminuo na pozornici tijekom nastupa na priredbi u Mrčajevcima. Kako neslužbeno doznaje Blic, preminuo je od opojnih droga koje su uzrokovale srčani zastoj. 

Izvori su za Blic poručili kako je mladić imao težak život i godinama je bio ovisnik. Majku je izgubio kao dijete i odrastao je s ocem. Nije imao braće i sestara. 

PAO DILER IZ SRBIJE Novi ulov kujice Abe: Na granici u autu nanjušila 16 kila 'trave'

- Najteže nam je bilo kad smo morali nazvati oca. Pojavio se za 15 minuta. Trčao je sav izbezumljen, slomljen od boli. Glasno je plakao za sinom jedincem. Nikada to nećemo zaboraviti - rekao je jedan od izvora. 

Članovi KUD-a u kojem je Veljko svirao flautu su u šoku. 

- Sve se dogodilo odjednom. Izgledao je potpuno normalno, ništa nije ukazivalo na to da nije dobro. Prvi i drugi dio nastupa izveo je na najnormalniji način, no tijekom trećeg izlaska na pozornicu jednostavno je pao. Program je odmah zaustavljen, svi smo bili u šoku! Hitna pomoć stigla je vrlo brzo. Oživljavali su ga nekoliko puta, a zatim su ga odvezli u bolnicu. Kako nam je rečeno, doveden je bez vitalnih funkcija na Odjel hitne pomoći Opće bolnice Čačak. Za njega nije bilo spasa - kažu kolege pokojnika.

POGLEDAJTE TO 'ZELENILO' VIDEO U Srbiji pala četvorica s eksplozivima, streljivom i preko 140 kilograma trave i kokaina

Dodali su kako je Veljko prošle godine ušao u sumnjivo društvo. Dolazio je rijetko na probe. 

- Cijeli dan je bio u teretani, to je sve što znamo o njemu. Prestao se družiti s nama. Znali smo da se godinama drogirao - poručili su. 

Idi na 24sata

Komentari 5

  • MarioMarca 20.09.2021.

    Bito da pise Droga koja droga cokolada cigare koja sta oda pisete da je cijeli dan bio u teretani ako se bavi sportom dali je onda to ta droga

  • dedq 20.09.2021.

    Istina je da u Kraljevu ima dosta droge. Daleko je od istine da svako ko u Kraljevu umre, umre od nje. On se nije drogirao. Ja sam Veljka sasvim dobro poznavao. Nisam u stanju da opišem koliko je to bio dobar dečko. Ne pišem komentare često ali sam sada to uradio iz pijeteta i sećanja na njega. Uveravam vas da bi on svim lošim komentarima oprostio loše namere. Novine će uvek pisati isključivo o stvarima koje provlače pažnju. On od raznih lažnih tvrdnji sada ne može da se brani. Ovaj ću komentar ostaviti na svakoj vesti koja ima veze sa Veljkom istini za volju.  

  • Historia est magistra vitae 19.09.2021.

    Zašto pišete takve vijesti, a ne provjerite da imate demanti vođe ansambla. Evo ovo sam iskopirao sa jednog njihovog portala. "Vođa ansambla i njegovi članovi su u potpunom šoku zbog prerane i potpuno iznenadne smrti mladića i za Republiku demantuju glasine da je bio narkoman. - Veljko je bio odgovoran mladić i talentovani muzičar koji je pored frule svirao više instrumenata. Ne znamo otkuda glasine da je bio zavisnik. Ja ga ne bih držao uz sebe da je to istina - rekao je Vladimir Milićević za naš portal. Mladić koji je sinoć iznenada preminuo na bini tokom nastupa na manifestaciji Kupusijada u Mrčajevcima. Samo je pao, a Hitna pomoć je u dva navrata pokušala reanimaciju i obe su bile neuspešne."

Komentiraj...
Vidi sve komentare