To je to što me zanima!

Mladić sletio s Corsom s ceste, ozlijeđeno je dvoje tinejdžera

Zelina: Zbog prebrze vožnje vozač (19) je izgubio nadzor, udario u bankinu i sletio s ceste. Teško je ozlijeđen tinejdžer (16), a djevojčica (14) je zadobila lakše ozljede
Vidi originalni članak

M.G. (19) je u nedjelju oko 11 sati vozio Opel Corsu zagrebačkih registracija kroz mjesto Radoišće kod Zeline. Zbog prebrze vožnje je izgubio nadzor, udario u bankinu i sletio s ceste. U nesreći je teško ozlijeđen tinejdžer (16) kojem srećom, život nije ugrožen, a  djevojčica (14) je lakše ozlijeđena. Oboje su bili putnici u Opel Corsi. Ozlijeđene je Hitna prevezla u bolnicu na Rebru. 

Idi na 24sata

Komentari 12

  • Buster Cro 13.08.2013.

    žao mi te djece, koji ga tak odgojio i sad cesta,, kakva hebena cesta da se pridržavao uvjeta na cesti nebi do tog došlo..šta da je bio poljski put el bi tamo 150 pa kriv put...

  • IvanPosavec 12.08.2013.

    Gle ljudi nemate pojma kakva je cesta ovdje i tak da ne serite, cesta je strmina opasna uopce da se vozi po njoj, mladi vozac mi je susjed inace pa znam kaj je bilo !!

  • Putschi 12.08.2013.

    Netreba se cudit jer kod nas vlada kult brzine ! U jednom nasem auto zurnalu naziva reporter auto " JURILICA " , pa mi sad recite kako onda objasniti "mladom-ludom" da se automobilom VOZI a ne JURI . Onda sjedne u potpuno normalan serijski auto a u glavi Porse, Maserati , Ferari i tako sve do groblja !!

Komentiraj...
Vidi sve komentare