To je to što me zanima!

Mladić vozio bez vozačke pa sletio s mokre ceste i poginuo

Mladi vozač (18) je zbog neprilagođene brzine i mokrog kolnika izgubio nadzor nad autom, sletio s ceste i potom udario u ogradu obiteljske kuće kraj Rakovice
Vidi originalni članak

U slijetanju automobila u srijedu oko 10,30 sati na D1 u Irinovcu kraj Rakovice poginuo je mladi vozač (18) koji je upravljao automobilom bez položenog vozačkog ispita. 

Mladić je zbog neprilagođene brzine i mokrog kolnika izgubio nadzor nad autom i sletio s ceste. Automobil je udario u ogradu obiteljske kuće, a nesretni vozač je od zadobivenih ozljeda na mjestu preminuo.

Idi na 24sata

Komentari 57

  • SlavicaBilen-Dragić 11.10.2012.

    Primite moje saučešče.Neka mu je laka Hrvatska zemlja.:(

  • Karlovac_047 11.10.2012.

    Ovdje su ocito NEPISMENI, kada stiscu uporno "Los" za izrazenu sucut? Stvarno imate srca u 3 p.m. Jadni ste. Nedaj Boze da se nekom vasem nesto slicno dogodi, pa napraviti cu pedestak profila i sa svakim stisnuti na "los", bezobraznici jedni, FUJ, neka Vas bude sramota!!!!

  • VikiPetrović 11.10.2012.

    dragi moji ...vaši komentari su suvišni...dečka znam jako dugo...bio je iskusan vozač, a jedna od najboljih osoba koje znam...imao je i uvijek će imati ogroman broj prijatelja...molim vas nemojte pisati komentare koje nebi napisali da se radi o vašem prijatelju,bratu ili sinu...ovaj dečko je zaslužio poštovanje svih nas...nažalost pre rano je otišao...iza sebe je ostavio puno tuge,nesreće i bjesa jer je otišao i napustio nas....ALI svima nama će ostati u najljepšem sjećanju...Josipe lagana ti zemlja bila...molim Boga da tvoji roditelji i tvoja sestra,to prebrode...jer ona je još mlada i sad ih treba više od svega....živimo i za tebe...ZBOGOM dragi JOSIPE....nećemo te izbrisati iz svojih života <3

Komentiraj...
Vidi sve komentare