To je to što me zanima!

Mladića (20) zatočili u Zagrebu: Mlatile ga palicama i još orobile

Samo dan nakon provedene racije u prostorijama udruge u Koturaškoj ulici u Zagrebu, policija je otkrila kako su ondje muškarac i dvije žene zatvorile mladića, tukli ga, orobili i prijetili mu ako išta prijavi
Vidi originalni članak

Muškarac (40) te žene od 42 i 25 godina prijavljeni su u petak za razbojništvo i protupravno oduzimanje slobode nakon što je otkriveno da su napali mladića (20).

Kako je pokazala istraga 20-godišnjak je ondje došao 29. studenog. Nisu mu dali van te su ga cijelo vrijeme vrijeđali. Za to vrijeme 40-godišnjak je naredio ženama da ga pretuku. Prvo je palicu uzela 25-godišnjakinja, a nakon iživljavanja letvu je preuzela 42-godišnjakinja i nastavila ga tući po cijelom tijelu. Uzeli su mu laptop te mu cijelo vrijeme prijetili da će ga ubiti ako išta kaže. Na slobodu su ga pustili tek dan poslije.

U strahu za život mladić ih je prijavio te je policija pretresla udrugu. Trojac je uhićen te je prespavao u pritvoru. Sve je prijavljeno državnom odvjetništvu.

POLICIJA NASTAVILA S RACIJAMA Za njih mjere ne vrijede: Uhitili vlasnicu kafića kod Biograda, a u udruzi u Zagrebu našli i drogu

Inače, zanimljivo je kako je policija u tim prostorima bila samo dan ranije kad je spriječila održavanje korona-zabave na kojoj je bilo 24 ljudi. Ondje su našli i dvije sadnice marihuane.

Predsjednik udruge, već spomenuti 40-godišnjak, prijavljen je zbog širenja zaraznih bolesti a kod njega su našli plinski pištolj s patronama, mačetu, sablju, samostrel i preklopni nož. Kod 25-godišnjakinje su našli manju količinu marihuane, a kod 42-godišnjakinje drobilicu za marihuanu.

 

Idi na 24sata

Komentari 45

  • vinja 12.12.2020.

    Uza sav trud ništa nisam shvatila. Kakva udruga, čime se bavi, gdje je registrirana, da li je mladić član udruge, zbog čega je došao, da li je pozvan ili je sam došao. Ovako ispada da udruga služi za mlaćenje ljudi palicama, a usput ih i orobi.

  • 24sata_smrad^32 12.12.2020.

    Ovaj članak je star već preko godinu dana. dajte najte...

  • verna 12.12.2020.

    Koja ološ zaposjela ovaj nekad, divan grad,užas...

Komentiraj...
Vidi sve komentare