To je to što me zanima!

Mladića iz kome probudio miris kreme njegove cure

Tom je završio u komi nakon što su ga pretukli. Djevojka Jo namazala se kremom za tamnjenje i ušla u njegovu sobu. On se tada počeo buditi
Vidi originalni članak

Tom (23) iz Southamptona završio je u komi nakon što ga je grupa mladića pretukla ispred noćnog kluba. U bolnicu su ga dovezli u teškome stanju. Njegovim roditeljima i djevojci Jo (22) rekli su kako najvjerojatnije neće preživjeti. Spojili su ga na aparate koji su ga održavali na životu. Premjestili su ga tada u drugu bolnicu, napravili nekoliko testova i utvrdili da Tomov mozak nije u potpunosti mrtav. Djevojka Jo svakog ga je dana posjećivala u bolnici. U srpnju 2008. godina Jo je odlučila namazati se kremom za samotamnjenje kako bi Tom osjetio miris i znao da je ona tamo. Miris te kreme Tomu nije bio ugodan, no tolerirao ga je zbog prekrasne Jo koja obožava umjetno tamnjenje. Ušetala je u njegovu sobu, na iPodu pustila njihovu omiljenu pjesmu i nagnula se nad njega. Odjednom je Tom počeo pomicati prstima.
- Nisam mogla doći k sebi. Micao je noge i ruke. Liječnici su ga tada skinuli s aparata i pustili ga da samostalno diše. Nekoliko dana kasnije došla sam Tomu u posjet, a on je bio budan. Zagrlio me i rekao mi da me voli - prisjeća se Jo. Djevojka je uvjerena kako je Toma iz kome probudio miris njezine kreme za samotamnjenje.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • zgebac007 18.05.2009.

    Ma pusti njega ja bih rado nju

  • audrey 28.03.2009.

    uh,uh....zorane123456....cini se meni da si ti nadr*an na cijeli svijet......okreni se malo oko sebe,ima jako lijepih djevojaka.....ali,mozda je problem sto one tebe ne zamjecuju????

  • brko1 28.03.2009.

    Dakle radi se o kremi, a ne o ljubavi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare