To je to što me zanima!

Mladića pretukao policajac i uz batine dobio i prijavu?

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Dubravko Marinković (20) iz Petrinje kaže da ga je par metara od kuće pretukao policajac i slomio mu ruku. jer je mislio da su mu maltretirali sina
Vidi originalni članak

Nasrnuo je na mene i gušio me više od minute. Udario me šakom u oko i srušio sam se na zemlju. Nastavio me udarati nogama po leđima i šakama po licu iako sam ga molio da prestane. Bio je puno jači od mene i nisam mu uzvraćao udarce. Prekrio sam rukama glavu jer sam se bojao da će me ubiti, rekao je Dubravko Marinković (20) iz Petrinje. Iz glave nikako ne može izbrisati sliku pomahnitalog policajca Marija R., koji ga je usred nogometne utakmice u nedjelju popodne brutalno pretukao. Bio je u civilu.
- Policajčev desetogodišnji sin provocirao nas je i gađao kamenjem. Zamolio sam ga da ode - rekao je Dubravko. Nakon nekoliko minuta policajac je Dubravka, samo par metara od kuće, prebio misleći da mu je maltretirao sina. Slomio mu je ruku, a ima i kvrge na glavi. Jedva sjedi zbog masnica na leđima. Ima podljeve ispod oba oka jer ga je policajac udarao glavom o glavu.
Obitelj tvrdi da ga je prijavila policiji.
POLICIJA PRIJAVILA OZLIJEĐENOGA
- Ovo je nova okolnost za koju nismo znali. Preispitat ćemo slučaj jer nam nije u interesu ovako se blamirati - komentirali su u PU sisačko-moslavačkoj. Tvrde da policajca nitko nije prijavio zbog ozljeda. Naprotiv, prekršajnu prijavu je zaradio Dubravko jer je nasrnuo na dijete i policajca.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • Denč 29.04.2009.

    haha vidim da je dosla cjela petrinjska policija na 24sata da mi da minuse za komentar. predobro...

  • crazy_sale 29.04.2009.

    dajte molim vas!!ja sam bio na proyoru kad se to dogodilo....policajac se poceo derato to sto mu dira sina,pa ga je za vrat uhvatio,i onda je dobio samarcine nakon cega je pao dolje i slomio ruku!!

  • robo-st 29.04.2009.

    AKO , KOJIM SLUČAJEM, PRATITE MOJE KOMENTARE , PRIMJETIT ČETE DA SE ČESTO OSVRČEM NA DIVLJANJE "ORGANA REDA" MOMCI U PLAVOM ,ĆINI SE IMAJU SVO PRAVO I DUŽNOST IZRAVNO PROVESTI RED I PRAVICU U DJELO , JER KO ČE AKO NEČE MODRI NEANDRETALAC KOJEM JE IQ MANJI OD BROJA CIPELA . GOSPODO IZ UNUTRAŠNJE KONTROLE PREISPITAJTE SVOJE PULENE , A NEBI BILO ZGOREG NI SAMI SEB.P.S IZVINITE NA VELIKIM SLOVIMA EVO ZKSAM PRI KRAJU VIDIO DA I SE POTJRALA TA GREŠKA -ETO VIDITE POŠTOVANI UNUTRAŠNJI ORGANI KAKO UISTINU NIJE TEŠKO PRIZNATI SVOJU GREŠKU I STAJATI IZA IZREČENOG.

Komentiraj...
Vidi sve komentare