To je to što me zanima!

Mladiće terete za osam pljački: Orobili sve plastičnim pištoljem

Sumnja se da su dva mladića od listopada prošle do rujna ove godine opljačkala sedam poslovnica za otkup plemenitih metala i jednu trgovinu na području Zagreba
Vidi originalni članak

Policija je uhitila mladiće stare 20 i 26 godina koje sumnjiče za osam pljački.

Sumnja se da su od listopada 2012. godine do rujna ove godine opljačkali sedam poslovnica za otkup plemenitih metala i jednu trgovinu na području centra, Medveščaka, Črnomerca i Trešnjevke. 

Muškarci su maskirani kacigama, šalovima ili sunčanim naočalama, a ponekad i nemaskirani, ulazili u poslovnice za otkup zlata i uz prijetnju nožem, plastičnim pištoljem ili suzavcem od djelatnika uzimali novac i nakit. Ukupna šteta je 30 tisuća kuna. 

Tijekom krim istraživanja pronađeni su nož, suzavac, više plastičnih pištolja i odjeća u koju su se maskirali. Dvojac je predan pritvorskom nadzorniku.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • sjenoviti 04.10.2013.

    Napraviti razbojnistvo nikako nije igra pa da sto puta koristili plasticni pistolj...sada neka odgovaraju

  • zng108 04.10.2013.

    imaju olaksavajuci situaciju plasticni pistolj,,,,,,,,decki se malo igrali pljacki hehehhehe sad kad dobiju robiju imat ce se vremena igrati samo nek im u celiju daju svakom po plasticni pistolj a igre ce sami birati,,,,,,,,,

  • Ahileja 03.10.2013.

    U tim godinama to nisu više mladići nego kriminalci koje treba na vrijeme pokušati popraviti ili ih smjestiti u gajbu da nebi prešli na pravo oružje.

Komentiraj...
Vidi sve komentare