To je to što me zanima!

Mladići (16) mjesecima su spavali s djevojčicom (13)

Mladiće je u istražni centar Županijskog suda u Zagrebu policija privela pod sumnjom da su više puta imali spolne odnose sa 13-godišnjakinjom
Vidi originalni članak

Policija je privela dvojicu mladića u dobi od 16 godina pod sumnjom da su više puta od svibnja do prosinca prošle godine imali spolne odnose sa 13-godišnjom djevojčicom. Njih su doveli u istražni centar Županijskog suda u Zagrebu u ponedjeljak navečer. Djevojčicu je na policiju doveo otac da prijave slučaj. Mladiće će saslušati sudac za maloljetnike u Zagrebu.

Idi na 24sata

Komentari 50

  • Malkavian 21.01.2010.

    i šta je tu čudno? to je danas normalno...društvo, dostupnost alkohola, nedovoljna edukacija ili znatiželja, prisiljavanje..a i te cure znaju dosta puta izazivat...da vi vidite te balavice kako se oblače za grad...da sam se ja tak obukla, vojnički remen bi imalo posla. Ali u ovom slučaju, roditelji nemaju ovlasti, pa se onda ne moramo čudit za maloljetničke trudnoće..neki dan idu dvije cure od 12 godina i pričaju o tome kako će se napit i pohvatat se sa nekim dečkom. Halooooo?? balavice od 12 godina već o tome brbljaju...neka se hvataju knjige i neka roditelji dobiju svoje ovlasti natrag, jer ovako..samo ćemo čitat i tome da se ta mlađarija opija i ima spolni odnos sa nekim tko je stariji.

  • ivanmatko76 15.01.2010.

    Ma daj, pa 1990. u mom 8. razredu \"djevojčica\" (14) imala je odnose s \"muškarcem\" od 21, svi su to znali, bila je glavna faca među curama, razrednica ju je podržavala. A današnje 13 godišnjakinje izgledaju kao da im je 18 (neke naravno). Nikakvih prijava i gluposti oko toga nije trebalo, po meni ovdje je jedini uvjetni \"negativac\" tata.

  • gračanka 13.01.2010.

    MARCELINA u kojem ti svijetu živiš imaš li ti kćer porazgovaraj s njom dok ti nije kasno ili joj već kasni menga pa se zato prepucavaš stalno sa SALOME a, žena je potpuno u pravu ija se slažem sa njom .

Komentiraj...
Vidi sve komentare