To je to što me zanima!

Muškarci privedeni za spuštanje hrvatske zastave kod Knina pušteni da se brane sa slobode

Policija ih je prijavila zbog povrede ugleda RH i to nakon što su svoju akciju objavili na Tik Toku što je izazvalo buru negativnih reakcija u Hrvatskoj i, očekivano, veliko oduševljenje u Srbiji
Vidi originalni članak

Dvojica 20-godišnjaka i 49-godišnjak osumnjičeni za skidanje hrvatske zastave s brda iznad Krčića ispitani su u Županijskom državnom odvjetništvu u Šibeniku te su nakon toga pušteni da se brane sa slobode, javlja Dalmatinski portal.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Policija ih je prijavila zbog povrede ugleda RH i to nakon što su svoju akciju objavili na Tik Toku što je izazvalo buru negativnih reakcija u Hrvatskoj.

UHITILI TROJICU MUŠKARACA Župan Jelić i kninski HDZ oštro osudili skidanje zastave RH kod Knina: 'Taj čin je barbarizam!

Premda je riječ o kaznenom djelu koje se kažnjava kaznom do godinu dana zatvora u nadležnosti je županijskog, a ne općinskog državnog odvjetništva. Kako doznaje Dalmatinski portal, osumnjičenici su aktivno iznijeli obranu, a odluku o podnesenoj prijavi Državno odvjetništvo će donijeti naknadno. 

OGLASIO SE O SNIMCI Gradonačelnik Knina: 'Mladići su obeščastili našu zastavu, mi smo posebno osjetljivi na to'

Istražni zatvor nije ni zatražen već je osumnjičenicima dano da se brane sa slobode. U Državnom odvjetništvu kažu da nije bilo elemenata za traženje pritvora. 

Idi na 24sata

Komentari 246

  • RI051_1 13.06.2023.

    Jel se Pupovac oglasio i što on misli o tom?

  • 13.06.2023.

    Deportirat ih u rodni kraj. Zajedno sa traktorom.

  • 12.06.2023.

    Zatvoriti ove koji su ih pustili. Uvijek troprstaška manjina.

Komentiraj...
Vidi sve komentare