To je to što me zanima!

Mladiću (26) su narasle grudi: Jeo previše pohane piletine?

Li je otišao kod liječnika jer su mu rasle grudi. Liječnici su mu rekli da je to zbog hormona koji se nalaze u piletini koju je često jeo. Rekli su mu da jede više povrća
Vidi originalni članak

Mladić (26) poznat samo pod imenom Li iz Kine zatražio je pomoć liječnika nakon što su mu počele rasti grudi. Liječnici su mu rekli da mu grudi rastu zbog hormona koji se nalaze u pohanoj piletini koju često jede. 

Savjetovali su mu da bi trebao jesti više povrća i voća. 

Pohana piletina je omiljeni obrok diljem svijeta, no liječnici upozoravaju da su testovi pokazali da su nekim pilećim produktima pronađeni hormoni rasta, piše Mirror. 


Idi na 24sata

Komentari 220

  • Horvatin 20.07.2015.

    i ljudi se cude odakle toliko oboljelih od tumora. ne samo hormoni u piletini nego u svim proizvodima od zivotinja. skoro svi stocari hrane stoku sa hormonskim preparatima i jeftinom hranom koju kupe od velikih korporacija. hormonsko mlijeko, mlijecni proizvodi, meso, konzervirana riba. soja, voce i povrce pospricano retardantima, herbicidi, .... aluminij u cjepivu za djecu i kozmeticnim proizvodima. namjerno industrijsko trovanje. googlajte isto "phthalate esters", "paraben" sve to smece u samponima, dezodorantima, parfemima. najvise u plasticnim igrackama.

  • Prva Proleterska 20.07.2015.

    Za to ima diagnoza i to je česta pojava. Od Miljardu i po Kineza 100.000 -im rastu sise i to ne od hormona , nego svog zdravstvenoga poremećaja !I ne lupajte !

  • StjepanValjak 19.07.2015.

    Ja sam dobio gonoreju,doktori kažu da sam se previše družio sa ženama

Komentiraj...
Vidi sve komentare