To je to što me zanima!

Mladiću susjed pokazivao spolovilo i vikao na njega

Pula: Svetlana Kečan, krenula je obraniti sina čim je čula da ga susjedi napadaju. Od šoka je pala u nesvijest. Tvrdi da ih susjedi sustavno maltretiraju
Vidi originalni članak

Mladić (16) iz Pule u dvorištu zgrade čekao je Hitnu pomoć za svoju majku Svetlanu Kečan. U tom su ga trenutku počeli vrijeđati supružnici koji stanuju iznad njih.
- Čuo sam viku vani i sina kako je vrisnuo. Izašao sam i vidio susjede koji su mu se unijeli u lice i nazivali ga raznim pogrdnim imenima, a 63-godišnjak je u ruci držao neki željezni predmet s kojim je mahao. S tim ljudima godinama imamo velikih problema, bacaju nam petarde na terasu, a sinu je taj isti susjed nekoliko dana ranije pokazao spolovilo. Sve smo već nekoliko puta prijavljivali policiji - pričaju šokirani Svetlana i Ivica Kečan koji žive u podstanarskom stanu napadačevog brata. Svetlana, koja je također čula da joj napadaju sina, krenula ga je obraniti i od šoka pala u nesvijest. Kaže da je oglušila od petardi koje susjedi bacaju, te da ih se boji. Intervenirala je i policija. Protiv svih će se podići optužba za remećenje javnog reda i mira.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • marino28 18.02.2009.

    najlakse im se odselit iz podstanarskog stana nego izgubit zdravlje

Komentiraj...
Vidi sve komentare