To je to što me zanima!

Mladinea i Marinovića terete za štetu od čak 125 milijuna kuna

Mihu Zrnića Marinovića i bivšeg šefa Fonda za zaštitu okoliša tereti se da su bez javne nabave duplo naplaćivali sanaciju bazena bivše tvornice gline u Obrovcu
Vidi originalni članak

Bivšeg šefa Fonda za zaštitu okoliša Vinka Mladinea i zadarskog poduzetnika Mihu Zrnića Marinovića tereti se da su bez javne nabave duplo naplaćivali sanaciju bazena bivše tvornice gline u Obrovcu. U pet godina Fond su oštetili za 125 milijuna kuna.

U lipnju je Optužno vijeće Županijskog suda u Zagrebu vratilo optužnicu protiv njega u slučaju Fimi medija na doradu. Mladinea se tereti da zloporabio položaj direktora Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost te nezakonito punio HDZ-ov crni fond. Optužen je da je s Fimi medijom od travnja 2008. do kraja 2009. godine sklopio tri štetna ugovora i Fond oštetio za oko 1,7 milijuna kuna.  

Idi na 24sata

Komentari 53

  • diba_1 29.07.2012.

    gospodična Sanja, više ne prolaze priče i opravdanja da si morala pod prisilom potpisivati, tko još u to vjeruje osim Ukoka? Sa ovakvim izjavama samo sebe stavljaš u bolji položaj, a da nisi htijela nisi ni morala potpisati.

  • japanokinez 28.07.2012.

    Ovog lika da sam vidio danas prvi puta u životu, istog trena bi znao da je prevarant i lopina na kvadrat. Ne bi mu povjerio kutiju izgorenih šibica na čuvanje.

  • kozaribok 28.07.2012.

    A što je s vrlim hrvatskim tajkunima koji su uzeli prvu lovu prodavajući u ratu humanitarnu pomoć,a onda i pet ambalažu koju su štancali u Bosni po 11lp,hoće li i njih netko "uzeti na red"?

Komentiraj...
Vidi sve komentare