To je to što me zanima!

'Mladog života više nema. To me potreslo, zato sam otišla...'

Petra Bijač, bivša voditeljica koprivničkih bazena Cerine izrazila je sućut obitelj tragično preminulog dječakai i pojasnila razloge svoje ostavke: 'Potpuno je nebitno što ja mislim i imam za reći...'
Vidi originalni članak

Nakon tragičnog utapanja dječaka (8) na koprivničkim bazenima Cerine, u srijedu je Petra Bijač podnijela ostavku na mjesto voditeljice bazena. U četvrtak se Petra Bijač oglasila priopćenjem za javnost u kojem je izrazila sućut obitelji i pojasnila razloge svoje ostavke.

TRAGEDIJA U KOPRIVNICI Nakon utapanja dječaka: Šefica Gradskih bazena dala ostavku

– Još jednom, u svoje osobno ime, izražavam najiskreniju sućut obitelji nesretno preminulog dječaka. U ovom trenutku, potpuno je nebitno što ja mislim i imam za reći, bitno je jedino to da jednog mladog života više nažalost nema. Ovaj tužni događaj izuzetno me potresao te sam stoga na vlastiti zahtjev podnijela ostavku na poziciju v.d. voditeljice bazena Cerine – rekla je Petra Bijač u priopćenju, javlja ePodravina

Nakon njezine ostavke, za privremenu voditeljicu bazena Cerine postavljena je članica Uprave Dubravka Horvat, a raskinut je i ugovor sa spasilačkom službom NASA-KPS.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

STIGLI NALAZI OBDUKCIJE Netko će odgovarati za njegovu smrt: Dječak (8) se ipak utopio

Podsjetimo, obdukcija je pokazala da je dječak preminuo uslijed utapanja, a još uvijek je u tijeku kriminalističko istraživanje tko je odgovoran za tragediju. 

Nikakvih drugih ozljeda nije bilo na dječakovom tijelu, tako da ništa ne upućuje na to da se dječak možda udario ili izgubio svijest. Naime, prema izjavama nekih očevidaca nitko nije vidio da dječak maše rukama ili traži pomoć, a na bazenima nije bila prevelika gužva. 

DJEČAK (8) SE UTOPIO U BAZENU 'Tamo je dubina jedan metar, a nitko nije vidio da traži pomoć'

Djecu su navodno pazile tri animatorice, a dječak nije bio plivač. Njegovo tijelo našli u dijelu bazena poznatom kao “brza rijeka”. Riječ je o bazenu gdje voda cirkulira u krug te tako ostavlja dojam brze rijeke, a ponekada se strujanje vode znatno ubrza. Dječak je navodno upravo pri tom jačem strujanju potonuo, ali više nije uspio isplivati na površinu.

 

Idi na 24sata

Komentari 40

  • maxich 19.04.2018.

    Djetetu neplivaču nije mjesto u bazenu u kojem plivači izvode svakojake gluposti. To su DJECA, a odrasli su neodgovorni! K tomu je i nadzor animatora nikakav. To dijete nije smjelo ni sekundu biti bez nadzora i prsluka ili plivalica.

  • Fenix7 19.04.2018.

    A tzv. "animatorice"??? Kazna njima nigdje se ne spominje...

  • Antisha 19.04.2018.

    Dugogodisnja robija za animatore, kao primjer ostalima.

Komentiraj...
Vidi sve komentare