To je to što me zanima!

Mlakar tvrdi: U srijedu počinju pregovori MOST-a i HDZ-a

U HDZ-u smo danas razgovarali više od dva sata o našim programima i o tome kako ćemo pristupiti pregovorima s MOST-om, rekao je nakon sastanka Mlakar
Vidi originalni članak

Davorin Mlakar je nakon sastanka u središnjici HDZ-a najavio za srijedu početak pregovore o suradnji između HDZ-a i predstavnika MOST-a. Naglasio je kako će se prvo razgovarati o programima i reformama.

- U HDZ-u smo danas razgovarali više od dva sata o našim programima i o tome kako ćemo pristupiti pregovorima s MOST-om, a prvi sastanak dogovoren je već za sutra - rekao je Mlakar. 

Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko je rekao kako će izjave davati u srijedu i nije davao komentare oko navodnog sastanka s predstavnicima MOST-a. 

Predstavnici MOST-a bi trebali u srijedu navodno početi i pregovore sa SDP-om. Pregovori s obje stranke navodno će biti otvoreni za javnost. 

Idi na 24sata

Komentari 129

  • trijezni zagorec 11.11.2015.

    koji likovi toliko debelog obraza poslije svega izgovorenog,za to treba imati zeludac od inoxa

  • jožek2 11.11.2015.

    Pa kakvi pregovori zar nije hdz apsolutni pobjednik?, pa slavili su na svom derneku da ti se smući, napili se valjali po svetoj hrvatskoj zastavi i tu pokazali svoje pravo kulturno lice, i tamo već počeli djeliti ministarske fotelja.

  • Kiklopp 10.11.2015.

    "Ne trebaju nama nikakvi mostići, mostovi, putići itd..."???? Opet sami sebi pljuju u lice (mada na tom licu nema obraza). Ljigavci bili, ljigavci ostali koji nikad za nikad nisu imali svoje jasno "JA" i svoj stav nego uvijek jeno pričaju, drugo misle a treče rade. Ne daj bože da su prošli bolje na izborima sad bi pljuvali po Mostu kao što su i prije izbora..

Komentiraj...
Vidi sve komentare