To je to što me zanima!

Mnogi žele pomoći obiteljima stradalih djevojaka iz Sl. Broda

Na Facebooku je otvorena stranica 'Anamaria, Ivona i Margareta-cijela Hrvatska je uz vas'. Otvoren je i račun u Slatinskoj banci za uplatu novčane pomoći obiteljima
Vidi originalni članak

Tragično stradavanje triju djevojaka u prometnoj nesreći u Cankarevoj ulici u Slavonskom Brodu od naleta BMW-a ujedinilo je Hrvatsku. Svi žele, bilo rječju ili djelom, pomoći obiteljima nastradalih djevojaka, osobito obitelji Srečković u Novoj Gradiški čija je kćer Ivona nakon tri dana izgubila tešku bitku za život. Njeni roditelji odlučili su sve njene vitalne organe donirati za spas drugih ugroženih života.

Na Facebooku je otvorena posebna stranica 'Anamaria, Ivona i Margareta-cijela Hrvatska je uz vas', a Udruga sveta Klara iz Batrine u brodskoposavskoj općini Nova Kapela otvorila je poseban žiroračun u Slatinskoj banci na koji svi koji žele mogu uplatiti novčanu pomoć. 

- Ma, dati ću sve što mogu da pomognem njezinoj obitelji u trenucima prevelikog bola, bit ću gladan i kruha ako treba samo da im pomognem. Ivona je sada naš najljepši anđeo na nebu, znam da nas gleda i štiti, stoji u poruci jednog od brojnih posjetitelja Facebook stranice posvećene trima stradalim djevojkama. 

Broj poslovnog žiroračuna za pomoć obiteljima djevojaka je 2412009-1136004259 Slatinska banka

-Ljudi se javljaju iz svih krajeva zemlje i voljni su dati svoj prilog da pomognu koliko god mogu. Svi prikupljeni novci bit će uručeni obitelji Srečković u Novoj Gradiški kako bi lakše snosili troškove pogreba - kaže Sanja Žagrić iz Udruge sv.Klara u Batrini.

Ivona Srečković bit će pokopana u utorak poslijepodne u Novoj Gradiški.

Idi na 24sata

Komentari 136

  • Matija TraktoristaHren 02.05.2013.

    ja toga nebi ni sata drzu na zivutu nego odma na cicu mijesta metak u ćelo i zbogum

  • ludacris21 02.05.2013.

    lijep je to uplatili smo,ali dajte broj računa i od Republike Hrvatske da uplatimo da mu pošteno sude...

  • styx 30.04.2013.

    mislim da roditeljima ivone ne treba više pomoć u novcu nego ohrabrenja najbližih...ali na žalost će onima preživjelima zaista trebati velika pomoć za toplice,rehabilitaciju i vježbe..ili nedaj bože neka invalidska pomagala..da stanu na noge i imaju ipak nešto od mladosti...

Komentiraj...
Vidi sve komentare