To je to što me zanima!

'Mnogima smo stali na žulj, to su sve orkestrirani napadi...'

Na pitanje je li istina da mu je premijer Milanović zaprijetio smjenom, ministar zaštite okoliša i prirode samo je kratko odgovorio: 'Morat ćete pitati premijera'
Vidi originalni članak

Morat ćete pitati premijera, odgovorio je ministar zaštite okoliša Mihael Zmajlović na pitanje je li istina da mu je premijer Zoran Milanović zaprijetio smjenom

Osvrnuo se na preseljenje Ministarstva okoliša.

-Tražili smo rješenje u skladu sa zakonom. Cilj preseljenja je bilo povećanje naše efikasnosti jer je objedinjavanje ministarstva bila povijesna želja svih dosadašnjih ministara okoliša - kazao je Zmajlović na konferenciji 'Energetska učinkovitost – priče o uspjehu' u organizaciji Poslovnog dnevnika.

No, osim afere oko preseljenja, Državna revizija utvrdila je da je ministar zaštite okoliša samo na plaćanje parkinga platio 612.000 kuna, što je navodno 10 puta više od potrebnog.

Zmajlović je dodao da su napadi na njega orkestrirani jer se mnogima zamjerio

- Učinili smo velike korake u gospodarenju otpadom sprečavajući da javni novac odlazi na ekstraprofite i mnogima smo zato stali na žulj - kazao je Zmajlović.

Idi na 24sata

Komentari 45

  • dedek56 29.10.2014.

    bahati,ti bi trebao praviti društvo bandiću a nikakva smjene...............zatvor za sve koji tako troše lovu..................misliš narod lud i nezna što je provizija!!!???

  • liliana 29.10.2014.

    Bravo Zmajloviću,učinio si potez stoljeća,sve si objedinio za milijune kuna i sada možemo mirno spavati.Koje prazno lamentiranje tog mladog čovjeka.Katasrofa,da sam mu mati bilo bi mi neugodno.

  • AUSSIE 29.10.2014.

    Ovaj narod stvarno nije normalan,pa kako ne vidite da oni u stvari štede.

Komentiraj...
Vidi sve komentare