To je to što me zanima!

Mobilni operateri zbog harača prijete masovnim otkazima

Vlada je u četvrtak odlučila da se operaterima ponovo uvede porez od šest posto. Oni su odmah reagirali i prijete otkazima, ali i manjim ulaganjima, piše Jutarnji
Vidi originalni članak

Mobilni operateri najavili su tužbu Ustavnom sudu te zaprijetili masovnim otkazima te još manjim ulaganjima u razvoj telekomunikacije nakon što je Vlada odlučila da im se ponovo uvede porez od šest posto, piše Jutarnji list. Operateri ističu kako mjera Vlade znači usporavanje razvoja telekomunikacija, reviziju njihovih već donesenih poslovnih planova usmjerenih razvoju i po pitanju investicija i po pitanju radnih mjesta. O konkretnim će brojkama govoriti nakon što naprave analize. 

Više pročitajte OVDJE

Idi na 24sata

Komentari 74

  • dahhmal 16.01.2012.

    Ako vam ne odgovara u Hrvatskoj gonite se i vratite nam našu infrastrukturu koju smo mi platili ima i drugih koji pružaju usluge i puno su jeftiniji, već je vrijeme da se stane na kraj tim muktarošima koji nam stalno prijete, to ide i bankarima

  • pajonara 15.01.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • PericaPerić 15.01.2012.

    Banda, ostvarujete ćistu dobit i po 30%, pa jos bi ucjenjivali sa otkazima...da li će se vlast pozabaviti konkretno nezakonitom naplatom VIPneta za uspostavu poziva u iznosu od 25lp/po pozivu koju su naplacivali izvan mjesecne naknade u suprotnosti s cjenikom. HAKOM izbjegava dati odgovor na to, razlog???

Komentiraj...
Vidi sve komentare