To je to što me zanima!

Moćnik hrvatskog nogometa Zec i supruga idu u zatvor: Osudili ih za milijunske prevare

Bračni par Zec, kako piše Jutarnji list, do sada je pravomoćno osuđen u nekoliko kaznenih postupaka, za koje su svoje kazne i odslužili, a Vlado Zec viđen je prije nekoliko dana na požeškim ulicama...
Vidi originalni članak

Bivši gazda požeške Zlatne doline i bivši vlasnik koncerna Kamen Ingrad, kao i istoimenog nogometnog kluba, Vlado Zec i njegova supruga Đurđica Zec pravomoćno su osuđeni na po jednu godinu i 10 mjeseci zatvora za financijske malverzacije s mjenicama nekadašnje općinske komunalne tvrtke Velički komunalac, odnosno Općine Velika, kojima je općinski proračun oštećen za 7,4 milijuna kuna, piše Jutarnji list

MIJENJAO JE I IME Slučaj iz Hrvatske: Leonardo Dekaprio na ugovor potpisao pokojnog oca. Osudili su ga

Navode da je istom presudom, na godinu i četiri mjeseca zatvora osuđen Vlado Franić, bivši direktor Veličkog komunalca, dok je u odnosu na prvookrivljenog, bivšeg načelnika Općine Velika, Josipa Perića postupak obustavljen s obzirom da je Perić preminuo 27. lipnja 2022. godine.

RUDEŠ DOČEKUJE "MODRE" Policija je zabranila Dinamova obilježja na zapadu na Kranjči!?

Sjednica vijeća Vrhovnog suda RH na kojoj je donesena ova pravomoćna presuda održana je 7. lipnja 2023. godine, dakle gotovo godinu dana nakon što je Perić preminuo, odnosno pet godina od izricanja prvostupanjske presude.

Bračni par Zec, kako piše Jutarnji list, do sada je pravomoćno osuđen u nekoliko kaznenih postupaka, za koje su svoje kazne i odslužili, a Vlado Zec viđen je prije nekoliko dana na požeškim ulicama.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • kormilar 19.09.2023.

    To je tako kad nema podporu državne politike, jer ne pristaješ na njihov diktat!! Podsjeća me na bračni par Pevec!

  • xOOx 19.09.2023.

    koji jazavac umjesto da se smije iz gruda/jajca/mostara....

  • Elektron 19.09.2023.

    Nevin kao Mamić

Komentiraj...
Vidi sve komentare