To je to što me zanima!

Modna pista u Saboru: Jedni oduševili, drugi išli na sigurno

Konstituirajuća sjednica Sabora zastupnicama je bila prilika da pokažu nove modne kombinacije. Neki su se odlučili za tradicionalne detalje, drugi su igrali na sigurno
Vidi originalni članak

Konstituirajuća sjednica Sabora zastupnicama je bila prilika da pokažu nove modne kombinacije.

Iako se većina drži strogog poslovnog kodeksa odijevanja, neki među njima su se ipak modno zaigrali. 

Zastupnik s Mostove liste Miro Bulj strogi poslovni styling upotpunio je neobičnim modnim dodatkom – sinjskom kapicom. Svoje dalmatinsko podrijetlo odjećom su naglasili i Goran Dodig (HDZ) i Stipe Petrina (Most), noseći tradicionalna dalmatinska odijela, doduše s različitim tonskim i modnim detaljima.

Bivše zastupnice Mosta, sada članice Hrida kao da su se dogovarale u čemu će doći. Obje su izabrale kombinacije u boji petroleja. Dok je Rusak stavila jednobojnu haljinu kratkih rukava, Petrijevčanin  Vuksanović odlučila se za usku crnu suknju i bluzu.

Modnim odabirom nije se proslavila Sandra Perković, koja je u Sabor ušla s liste Milana Bandića. Mlada sportašica obukla je pripijenu crnu kožnu suknju i sivkastu majicu koje su naglasile njenu figuru. Ipak, mnogi će se složiti da bi njezin odabir mnogo bolje prošao na zagrebačkoj špici. 

Gordana Sobol i Ingrid Antičević Marinović imaju već dosta godina staža u politici i  iskustva u oblačenju za ovakve prigode. Odlučile su se za klasična crna odijela, no za razliku od Ingrid koja je odjenula hlače i sako, Sobol se odlučila za suknju. Obje su nosile bijele košulje koje su upotpunile velikim hitom ove sezone, trendi mašnom oko vrata.


Idi na 24sata

Komentari 280

  • Baba s cigarom 07.12.2015.

    Sve ove "dame" ne budu dolazile na sjednice saboro osim poneke, jer ta je praksa stara već 25 godina. Sandra će se i dalje baviti sportom, a u sabor ne bude niti dolazila. Sabornica će i slijedeće 4 godine biti prazna, pa zašto bi se i Sandra u njoj zadržavala. Plaća saborske zastupnice će joj uredno sjedati na račun i nikome ne mora odgovarati za svoje nedolaske. Živio sabor!!!

  • kiko3655 03.12.2015.

    ajme meni koliko nakaradnih ljudi na slikama

  • 779danai4ure 03.12.2015.

    i mi imamo svoju inačicu 'lud zbunjen,ali bez normale :-)))

Komentiraj...
Vidi sve komentare