To je to što me zanima!

Modni dizajner iz Srbije obavio veliku nuždu ispred matičnog ureda, okrenuo se i otišao

Čovjek je obavio posao i iza sebe ostavio dvije hrpe. Bilo je odvratno. Otišao je potom u toalet, koji je također zaprljao, priča jedna od zaposlenika županijskog ureda u Iloku
Vidi originalni članak

Zaposlenici županijskog ureda u Iloku ostali su, malo je reći, šokirani kada ih je u četvrtak ispred vrata matičnog ureda dočekalo 'iznenađenje', piše Večernji list.

U jutarnjim satima, oko 11.30, u zgradu županijskog ureda ušao je, kako prenose zaposlenici, poznati srpski modni dizajner S.V. i njegova supruga. S obzirom na to da je dizajner rodom iz Hrvatske, došli su do Iloka kako bi obavili neke poslove u matičnom uredu. Točnije, supruga ih je obavljala, a dizajner je u međuvremenu otišao u hodnik te izvršio nuždu ispred vrata matičnog ureda. 

- Čovjek je obavio posao i iza sebe ostavio dvije hrpe. Bilo je odvratno. Otišao je potom u toalet, koji je također zaprljao, gdje se presvukao i otišao dalje do pošte svojim poslom. Koliko znam nitko ga nije prijavio, a vidjele su ga i neke radnice - izjavio je jedan zaposlenik za Večernji list, a drugi je dodao kako postoji i snimka s nadzornih kamera. 

Dodao je kako je supruga bila svjesna cijele situacije te bila mrtva hladna i bez ikakvih reakcija. Nakon svega, oboje su se pokupili i otišli kao da se ništa nije dogodilo. 

Ubrzo su stigle i radnice iz javnih radova koje su počistile nered. 

Idi na 24sata

Komentari 18

  • Frane, Franina 18.09.2020.

    I što sad? To je takav narod.

  • 18.09.2020.

    Zašto ovi iz ureda nisu počistili nered kada ih nisu već upozorili da sami pokupe svoja sr.. već djelatnice iz komunalnog ? Što su te žene, niža bića ? Gdje je dostojanstvo tih žena ?

  • Vukovar90 18.09.2020.

    Nesto drugo od tih nemozes ni ocekivati.Kultura je za njih strani pojam.

Komentiraj...
Vidi sve komentare