To je to što me zanima!

'Mog brata su ubili, našli bi alat kod vodocrpilišta da se ubio'

Podsjetimo, mještani su već prije dva tjedna prijavili kako voda ima čudan miris. U nedjelju ujutro u vodocrpilištu su pronašli tijelo i slučaj prijavili policiji
Vidi originalni članak

Brat muškarca čije su tijelo pronašli u vodocrpilištu u Glavnici Gornjoj u Sesvetama rekao je kako ne sumnja da se radi o ubojstvu. Kazao je kako bi pored vodocrpilišta pronašli alat da se sam ubio, ali ga nije bilo, javlja Večernji list.

Dodao je kako je poklopac vodocrpilišta težak više od 50 kilograma, a s donje je strane gotovo potpuno ravan. Ističe da je šaht bio zatvoren, a na leđima njegovog brata su pronašli ruksak pun kamenja. 

Podsjetimo, mještani su već prije dva tjedna prijavili kako voda ima čudan miris. U nedjelju ujutro u vodocrpilištu su pronašli tijelo i slučaj prijavili policiji. Intervenirali su i ronioci koji su leš izvukli van. Došli su i djelatnici Zavoda za javno zdravstvo te uzeli uzorke kako bi utvrdili da li je voda i koliko štetna te kada će se opet moći koristiti za piće. 

>>> Više pročitajte u Večernjem listu

Idi na 24sata

Komentari 28

  • e moj narode... 21.08.2013.

    wauuu, prepametni ste..samoubojstvo bi bilo predosadno..?? valjda ako ima u plučima vode, ako nema tragova borbe (nije izgreban,polomjen, nema nikakvih ozljeda) ako u krvi, jetri ili gdje već nema tragova droge ni opijata valjda se onda sam ubio..ili kako bi vi natjerali nekoga.., a da ga ne premlatite, onesvjestite ili drogirate da stavi ruksak pun kamenja i da skoči u rezervoar ???

  • anita blažević 21.08.2013.

    pa nekak mi je neizvedivo, da se čovjek sam ubije. pa se pospremi u vodocrpilište, i onda se još poklopi poklopcem od 50kg, još pri tome ima čudan fetiš pa si natrpa kamenje u ruksak,hm. . .

  • ropee 23 21.08.2013.

    vjerojatno je ubojstvo , no to bi trebao forenzičar otkriti , kako i od čega je umro , vjerujem da je ubačen u vodospremu mrtav , ruksak pun kamenja je trebao osigurati da ga se ne pronađe tako brzo .

Komentiraj...
Vidi sve komentare