To je to što me zanima!

'Moglo bi biti ozbiljno, policija čvrsto drži granicu sa Srbijom'

Nema potrebe za nekakvim izvanrednim mjerama, mi čvrsto držimo tu zelenu granicu. Sve bi sažeo u jednoj rečenici, a to je da je situacija na granici sa Srbijom stabilna i sigurna - rekao je Orepić...
Vidi originalni članak

Ministar unutarnjih poslova Vlaho Orepić komentirao je sve glasnija šuškanja o novom izbjegličkom valu koji bi mogao pogoditi i našu zemlju. Za RTL Danas poručio je kako je stanje na granicama stabilno: 

- U ovom trenutku uistinu možemo reći sljedeće - situacija može biti ozbiljna, no sada nema nikakvih naznaka da bude takva. Nema potrebe za nekakvim izvanrednim mjerama, mi čvrsto držimo tu zelenu granicu. Sve bi sažeo u jednoj rečenici, a to je da je situacija na granici sa Srbijom stabilna i sigurna - rekao je Orepić.

Dodao je da situacija može biti zabrinjavajuća krenu li milijuni ljudi iz Turske ka Europi no da zasad nema potrebe za panikom. Demantirao je informacija da se policajci s Jadrana povlače prema unutrašnjosti:

- To nije točno. Policija radi svoj posao, ponavljam se - držimo zelenu granicu prema Republici Srbiji, surađujemo korektno. Okolnosti i s jedne i s druge strane granice ne upućuju na neke veće probleme. Što će biti u Turskoj, pratit ćemo - kaže Orepić. 
 

Idi na 24sata

Komentari 117

  • purgerica prva 29.08.2016.

    Kad O-repek kaže "čvrsto" - gotovi smo! Pa jednom običnom teretanom u Pločama ovaj "dizač tegova" (majke ti, ovo je već drugi u politici) nije mogao uspješno upravljati!

  • Herzog(315178) 28.08.2016.

    Niste ništa napravili po pitanju kriminala u policiji - Uz pravosuđe policija je rak rana Hrvatskog društva .

  • SAINT 28.08.2016.

    http://www.dnevno.hr/vijesti/regija/srbi-zveckaju-oruzjem-hrvati-nemate-sanse-srpska-vojska-je-jaca-da-zarati-mi-bi-pobedili-821219

Komentiraj...
Vidi sve komentare